Hogyan tudom a samsung galaxy acemet kikódolni?
Figyelt kérdés
samsung galaxy acem van. a barátaim fel akarták nyitni de nemtudták és most emailt kér és jelszót. decemberbe léptem be utoljára a telefonomról gmailra. csináltam egy másikat de arra viszont nemtudok belépni. szerelőhöz menjek vagy van valami kód amit tudtok?:/2012. jan. 27. 22:06
1/11 bp1985 válasza:
A te email címed jelszavát mi nem tudjuk. De megnyugtatlak, a szervizes sem tudja.
2/11 A kérdező kommentje:
de az emailomat se tudom:D az ujat meg nem fogadja el
2012. jan. 27. 22:13
3/11 anonim válasza:
Probáld meg a hard resetet , az adataidat bukod,de a zárolást le fogja szedni : [link]
4/11 A kérdező kommentje:
ezse megy csak a négy opciót dobja ki. az egész ugy néz ki h betudok irni egy emailt egy jelszól és egélyhivást tudok inditani meg 2 ombot megtudok nyomni.:/
2012. jan. 27. 23:02
5/11 anonim válasza:
A 4 opcioban nincs olyan,hogy WIPE DATA ? Az lenne a törlés.
6/11 A kérdező kommentje:
nincs. adathálózat üzemmód, kikapcsolás, csnedes mód és repülő üzemmód.
2012. jan. 27. 23:10
7/11 anonim válasza:
Jajj :) A telefon kikapcsolt állapotában kell a gombokat megnyomni . Szóval kapcsold ki a telot,várd meg,amig teljesen leáll, tartsd nyomva a HOME gombot és nyomd be a bekapcsolót is ,tartsd nyomva kb 3mp-ig mindkettöt,elő kell jönnie a recovery menünek és itt a WIPE DATA-t kiválasztod . Ennek igy mennie kell.
8/11 A kérdező kommentje:
úgynézki működik:) és most milyen adataim vesztek el?
2012. jan. 27. 23:50
9/11 A kérdező kommentje:
húúúúúú sikerült:) nagyonszépen köszönöm:)
2012. jan. 27. 23:53
10/11 anonim válasza:
A telefonban tárolt valamennyi adat elköszönt. Ezzel gyári alapállapotra állítottad vissza a teljes telót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!