Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom egy talált samsung...

Hogy tudom egy talált samsung mobil telefonzárát kikódolni?

Figyelt kérdés
Privibe légyszi. köszi!
2011. jan. 27. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Menj be a megfelelő szolgáltatóhoz! Add le, majd ők eljuttatják a tulajdonosának. Nem kell ilyesmivel foglalkoznod!

Remélem nem akarod megtartani!!!

2011. jan. 27. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Küldd el nekem a készülék számát, rádcsörgök, és akkor kinyit, hogy fel tudd venni.
2011. jan. 27. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
attól függ ha új akkor el kell húzni a megfelelő irányba 1 pontot ha régebbi féle akkor nemtudom
2011. jan. 27. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Samsunggal vigyázz! Ha be van állítva a nyomkereső, ha kinyittatod is, abban a pillanatban küldi a kártyád számát a tulajnak.Nekem is így lett meg a telefonom. Biztonság kedvéért rendőrrel mentem érte.
2011. jan. 27. 18:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Külföldön találtuk a telefont lemerülve.
2011. jan. 27. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Így már világos?

Jogtalan elsajátítás :

Btk. 325. § (1) Aki a talált idegen dolgot eltulajdonítja, avagy nyolc nap alatt a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, úgyszintén aki a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja vagy nyolc nap alatt vissza nem adja, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a jogtalan elsajátítást a kulturális javak körébe tartozó tárgyra követik el.

2011. jan. 27. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ott is le lehetett volna adni egy mobilüzletben vagy a rendőrségen.
2011. jan. 28. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
telefonzár? add le a rendőrségnek, ők kikódolják.
2011. jan. 29. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerinted egy másik országban nem hiányzik a tulajdonosának a telefonja?
2011. jan. 29. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!