Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a velemenyetek a HTC...

Mi a velemenyetek a HTC Explorer telefonrol?

Figyelt kérdés
Most vettem meg nem reg es kivancsi vagyok hogy mit gondoltok rola.Ugy hallottam, hogy taiwanban keszul, ez egyenlo a kinaival?
2012. jan. 27. 19:23
 1/4 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Nem. A japán egyenlő a kínaival? A japánok a legjobbak a világon elektronika terén, ugyanúgy autógyártás terén stb. A kínai az ellenkezője, ő a negatív pólus. A HTC mint gyártó, az egyik legjobb a piacon, csak épp a HTC Explorer az, amit nem igazán éri meg az árát, mert túl van árazva a tudásához képest...
2012. jan. 27. 19:41
 2/4 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Szóval nem magával a telefonnal van a baj, inkább az árával...
2012. jan. 27. 19:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszt!
2012. jan. 27. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
En amugy romaniai vagyok, es itt nagyon kedvezo aron tudtam beszerezni ezt a telefont vadi ujan,35000 forintert!!!Szoval nekem nagyon megerte!!
2012. jan. 28. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!