Az i phone vagy a samsung galaxy s2 a menőbb és jobb?
a sgs2 kb iphone 4 szinten van , a 4s már sokkal jobb , bár ez főleg a játékok terén figyelhető meg, a szoftverről ne is beszéljünk mert az iOS nél stabilabb OP nincs mobiltelefonra , akadásmentes , 1 éve megvan és még nem fagyott le (iphone 4),Hát és ottvan még ugyebár a Siri , ami eszméletlen nagy segítséget ad , itt jönnek az androidfanok , hogy 1001 alkalmazás készült droidra is ,, ami ugyanezt tudja,, , de igazából még közük sincs egymáshoz , még a winphone tellme je is semmi ehez képest.
És hogy ki beszél a telefonjához? - egyszerű , az utcán szinte mindenkinek a fülében a headset , és zenét halgat , na azon megnyomsz 1 gombot és Hi Siri!
én ha már androidot vásároltam volna akkor HTC Sensation XE (az a teló amihez beats - es fülest adnak), - bár ha 1x váltok az iPhone ról akkor a Windows phone - k felé venném az irányt
Nem mondom azt , hogy rossz választás volt , mivel egy olyan telefont tarthatsz a kezedben , aminek a teljesítménye egetrengető , és a felsőkategóriába tartozik tehát ok nincs panaszra.
Viszont elég nagy probléma , hogy az iPhone -et ,,divattelefonnak,, - nevezik , én nem értem miért , ok , hogy magyarországon az iphone felhasználók 5% azért veszi mert csillog rajta 1 ezüstalma. De az a 95% a megbízhatóság , a letisztult kezelőfelület , a gördülékenysége miatt választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!