Androidos telefonokra kell antivírus program?
Figyelt kérdés
Martketon látok antivirus progokat, de szükség van rá? Veszélyeztetik vírusok az android rendszereket?2012. jan. 25. 12:29
21/24 anonim válasza:
Ez a mondatot az:
"Legalábbis én még ilyenről nem hallottam, pedig nem vagyok kezdő..."
Nagyképű, vagy fennhéjázó tök mindegy! És az a pont pont a végén!
Újszülöttnek minden vicc új! Más leírta, hogy van vírus, erre te meg ezt írtad. Akárhogy is nézem, ez nagyképűsködés.
De ha nem hallottál róla, akkor ezt vedd úgy, hogy nem is tőled kérdezték. Ha érdekel a válasz, akkor figyeld, hátha okosodsz, de csak azért mert nem hallottál róla és mert nem vagy kezdő.... , attól még van vírus androidra is!
22/24 Nyúlós lónyál válasza:
Figyelj, fölösleges kötekedni. Azzal annyit akartam írni, hogy nem egy-két éve van okostelefonom, és nem egyszer-kétszer jártam neten róla. Régebben volt anti-vírus-om, de mivel soha az életben nem jelzett, rájöttem, hogy fölöslegesen idegesít minden egyes alkalommal, amikor valamit telepíteni vagy épp futtatni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!