Androidos telefonokra kell antivírus program?
Majd fuss össze néha olyannal ami a háttérben elküld pár sms-t vagy felhív egy tengerentúli kib...tt drága számot...
Én meg azt nem értem a pc hogy jön ide...
Te meg azt olvasd el amit én...
Már a marketről is törölt ilyet a gugli, de már telepített appot is törölt telefonról...
Viszont én arra ajánlottam amikor valaki nem csak a marketről szerzi be az appokat...
Market asszem elég megbízhatónak számít, de oda is kerül be vírus...
Ez tavaly márciusi.
Pl. sakk program néven jóféle exploit...
Kedves Nyúlós lónyál!
A lényeget épp te írtad le, vagyis még nem hallottál róla. Majd jön egy nagyképű duma, hogy nem vagy kezdő!
Én sem vagyok kezdő, sőt, még diplomám is van számítástechnikából, de még mindig találkozom olyan dologgal, ami számomra is új. És lesz ilyen még bőven!
Úgyhogy bővíthetnéd az ismereteidet.
Sok vírusirtó ingyenes és nem foglal sok helyet, csak meg kell találni a megfelelőt. Lehet, hogy most még kevés vírus van android rendszerre írva, de eléggé gyorsan elterjedt ahhoz, hogy hamarosan egyre több legyen. Amúgy meg mászkálhatsz te olyan oldalakon amiket ismersz, ha valaki rosszat akar, akkor úgyis jön a vírus.
Nem kívánom, de bekapsz egyet, akkor majd talán máshogy fogod gondolni.
Szóval ajánlott használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!