Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 7230 vagy Samsung Monte...

Nokia 7230 vagy Samsung Monte Slider?

Figyelt kérdés
Régen Nokiáim voltak, viszont csalódtam bennük, így váltottam Samsungra (de az utolsó érintőkijelzősöm tönkrement). Most újból vásárlás előtt állok, de a mostaniak viszont nem igazán tetszenek, vagy túl drágák nekem. Ez a kettő jöhet szóba (N:14990Ft, S:1990), viszont nem tudom, hogy melyik legyen. Nokia jobbnak tűnik, de nem tudom, hogy megéri-e a plusz 13000-et. Alapfunkciókat szoktam használni, meg fényképezek esetleg. Tapasztalatokat is írjatok légyszi, és ne csak kategóriára szavazzatok (pl. a ... jobbak, mint a ...). Esetleg ilyen árban mint vennétek még?
2012. jan. 23. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Most cseréltem le a Samaungomat Nokiára.

Kaptam egy finom telefonszámlát a samsungtól ajándékba.haha

Na, szóval a lényweg.. Billentyűs telefonok közül szerintem még mindig ssenki nem tud olyan jót csinálni, mint a Nokia. Meg az egyik osztálytársamnak van ilyen slider. Szar a képernyője, csúnya a grafika. És kicsi. Meg a menüje sem olyan jó a Samsungnak de persze ez személyes..

Én Nokiát vennék.

2012. jan. 24. 15:31
 2/2 Főzős Laci válasza:
Én ősellenszenvvel viseltetek mindennel szemben,ami dél-koreai termék.3 Nokia telefonom is volt,és szerettem mindegyiket,kifogástalanul működtek.Viszont hallottam Samsung mosógépről,ami hamar tönkrement.Vagy Samsung tv-ről,amit 2 év alatt 2-ször javíttattak.Persze,ahhoz,hogy meghatározó véleményem legyen:ki kellene próbálni egy Samsungot is,de ebben meg az előítélet megakadályoz...
2012. szept. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!