Melyik mobil csinál kimagaslóan jó fényképeket? Nagyon megköszöném a segítséget.
Tudnám mért van az ha feltesznek egy kérdést, nem arra válaszolnak hanem kioktatnak mit kéne és hogy venni. Nekem nem fényképezőgére hanem olyan telefonra van szükségem ami jó képet csinál.
Nem tudok mindig magammal cipelni egy fényképezőgépet, de a munkám miatt fontos lenne hogy tudjak bármikor olyan képet csinálni ami jó valamire.
Köszi, én is néztem az N8-at :) Igazából csak azt találtam :)
nagyon szépen köszönöm a segítséged, ha esetle mást is tudz ajánlani magköszönöm.
Nem értem, miért kell megsértődni és kioktatásnak venni, ha megkérdezik, hogy miért nem veszel fényképezőgépet? Vagy ha valaki megmondja, hogy egy telefon sem fog tudni "kimagaslóan jó" fényképeket csinálni. A legjobb telefonos kamera is messze elmarad egy gyengébb kategóriájú kompakt fényképező képminőségétől.
Persze lehet nyafogni, meg hisztizni, manapság az olyan trendi.
14:41-nek igaza van, biztos furcsának tartjátok de én úgy érzem a SE K810-es telom 3,2 megapixelével jobb képeket csinált mint a c7 a 8 megapixlével.
Tudom hogy mostanába felsőárkategóriás mobilokba magas a megapixel, de van pár teló, ami jó képeket csinál de nem úgy reklámozák. Leginkább ezeket szeretném megtalálni,és semmi más extrára nem lenne szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!