Melyik mobil csinál kimagaslóan jó fényképeket? Nagyon megköszöném a segítséget.
Én egy N8-at használok, úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy a kamera igen is kiemelkedő és felveszi a versenyt az olcsóbb kompaktokkal, sőt a 30 eFt-os kategóriával is.
Abban igazatok van, hogy a megapixelek száma önmagában semmit sem ér, viszont egy jó lencse mellett jó a nagyobb felbontás. És az N8-ban Carl Zeiss optika van 2.8/28 nagylátószöggel és AF segédfénnyel. Makrózni is lehet vele, kb 60 cm távolságról már képes rá.
De ha nekem nem akartok hinni, akkor itt egy független teszt. Angol nyelvű, de a képek önmagukért beszélnek. Először nem írják le, hogy melyik kép mely készülékhez tartozik, csak a második oldalon, magam is meglepődtem, pedig a tesztben szerepel egy Sony kompakt is.
Ha fényképezős mobil kell és más nem számít (bárigazából szinte mindenre tökéletesen alkalmas az N8, hiszen multimédiás része is 100%), akkor csak az N8 jöhet szóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!