Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X8?

Sony Ericsson Xperia X8?

Figyelt kérdés
Most szeretnék mobiltelefont venni, váltani, érdekelne egy két tanács, információ. Véleményeket szeretnék az adott készülékről! Akinek esetleg ilyen telefonja van, személyes tapasztalatokat! köszönöm!
2012. jan. 20. 10:30
 1/7 csabeeeeeeee válasza:
Hát igen ez egy nagyon jó telefon,nekem is ilyen van, könnyű kezelni,nagyon gyors az androidnak köszönhetően.Szerintem nem bánod meg ha ilyet veszel.
2012. jan. 20. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha az a célod, hogy minél olcsóbb legyen, akkor OK. de ha még rászánsz 6-8 ezret, akkor sokkal jobbakat is találsz. nézd csak:

[link]

2012. jan. 20. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:

amúgy x8 tényleg gyors, és könnyű kezelni, csak éppen egy csomó program nem megy fel rá, mert 2.1-es android van rajta, és a belső tárhely is kicsi, a kártyára pedig nem tudsz telepíteni

és nem is multitouch, ha esetleg az kéne a játékokhoz

2012. jan. 20. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg vagyok vele elégedve, csak annyit emelnék ki, hogy nincs rajta alapból fájlkezelő, viszont még fóliásan is pihekönnyű érintőfelülete van.
2012. jan. 20. 12:04
 5/7 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Igen, a Mini oda-vissza veri, ám olcsóbban is van nála sokkal jobb, ő a OneTouch 990
2012. jan. 20. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval!

A családban megtalálható az Sony Xperia X8 és az Alcatel One Touch 990 is.

Mit ne mondjak, sokkal jobban megéri az árát az Alcatel. (csak barátkozni kell a márkával)

2012. jan. 20. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy vodás vadonat új,garanciás stb!Ha érdekel irj!
2012. jan. 20. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!