Sony Ericsson Xperia X8 telefonom van, és meg kell mondjam elég kicsi a saját memóriája. Játékokat és egyéb alkalmazások letöltésével nagyon hamar megtelik. Tudnátok tippeket adni?
-Nagyon jó lenne ez az alkalmazás, de valamiért nem teszi át. Mutatja hogy másolja meg minden de ugyanúgy a telón marad :/
-Hááát. Én nagyon szeretem, de mondjuk ha játék kedvelő vagy akkor nem előnyös mert van hogy szaggat :S de más problémám nincs vele ezen az áthelyezős dolgok kívül :) mellesleg öm ha átlagosan használod a telefont akkor naponta kell tölteni, jobb esetben másfél nap de úgy tudom ez a legtöbb androidos telefonra vonatkozik :S
ugyanilyen telefonom van, néha bazi lassú, a kamerája xar hiába 3.2 megapicel, ha xar képet csinál nem beszélve arról, hogy csak WiFira csatlakozva jeleníti meg a youtube videókat.
Nagyritkán letölti a youtube videókat a 3G (vagy HSDPA) hálózatokon is, de elenyésző mennyiségben.
20 próbálkozásból egyszer sikerül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!