Melyik mobilt vásároljam meg?
Szerintetek melyik mobilt vegyem meg, és melyik a jobb vétel?
Az egyik: [link]
Másik: [link]
"Akinek a nokia a legszarabb telefon az álomvilágban él és nem tud különbséget tenni jó és rossz között."
Én nem mondom, hogy a nokia a lexarabb telefon, de a kérdező által írtakhoz képest a c5-03 az speciel sehol sincs.
"A nokiánál egyszer sem hallottam olyat hogy piacra dob egy új telefonokra íródott oprendszert és máris közzé kellene tenni a frissítést mert gyárilag szar a rendszer. "
Pedig sokszor nem ártott volna... A frissítések pedig olyan dolgok android esetén, hogy a google fejleszti az androidot gőzerővel aztán egy gyártó vagy kiadja az adott telefonra vagy nem.
Sony Ericssonokra pl. a gyártó kiadta az említettekre a 2.3.4-et, de olyan dolgok is kerültek bele, mint pl. 3d kamera stb.
Azt pedig a földön egy ember se fogja elhinni, hogy a nokia kapásból csak olyan szoftvert ad a telefonjaihoz amiben semmi hiba nincs. Ilyen szoftver még Commodore 64-re se nagyon volt amiben ne lett volna javítanivaló, max ilyen hello world tipusú appok...
"én a kérdésre válaszoltam azt kulturáltan tettem"
Én ebben a kérdésben nem sűrűn látok Nokiát, csak 2 db Sony Ericsson-t... Akkor milyen kérdésre is válaszoltál?
Az előttem lévő válaszolónak pedig teljesen igaza van abban, hogy a 2 említett telefonnál gyak. minden gyártónak van sokkal gyengébb telefonja, még az általad nem kedvelt Sony Ericssonnak is.
Olyankor tényleg hol vagy? Pl. amikor valaki a régi X8-ról vagy X10 mini-ről kér véleményt?
Komolyan mi vitt rá, hogy akkor ajánlgasd a Nokiát, amikor 2 nagyon jó telefonról van szó?
Értő olvasás fiatalok.
És én nem azt mondtam, hogy a nokiákhoz sosem kell javítás, hanem, hogy nem rögtön a telefon megjelenése után jelenti be, hogy sz*r a rendszer.
Most ez a frissítések kiadása azért érdekes dolog.
Tavaly azért b@sztatták a se-t, hogy nem ad ki frissítéseket a telefonokhoz.
Most meg az a gondod, hogy kiad hozzájuk...
Ez a tipikus, ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!