Melyik mobilt vásároljam meg?
Szerintetek melyik mobilt vegyem meg, és melyik a jobb vétel?
Az egyik: [link]
Másik: [link]
Majd nézz meg a kérdező által említett telókról teszteket.
Látom, hogy fingod sincs a tudásukról...
tisztába vagyok a tudásukról androidon minden szar fizetős sony ericson - minden szar fizetős.
Nokia - fele baromság aminek nem látom értelmét ingyenes mint pl. a navigáció amit hülyeségnek tartottam telefonba de még is beláttam hogy van értelme.
Tisztában vagyok a telefonokkal mivel nem egy szervizzel tartom a kapcsolatot.
Mi az, hogy se-on minden fizetős?
Talán nem érhető el vele a marketen lévő ingyenes appok?
Inkább 50% ami free, de ez így van az összes androidos telónál.
Nem kell külön az se-t kiemelni...
De a fizetős appokra is van megoldás, pl. applanet.
Honnan tudsz ekkora marhaságokat kitalálni?
Sony ericsson-ra minden fizetős?
A market majd ellenőrzi, hogy a k. anyját ez sony ericsson és csak a fizetősök jelennek meg az ingyenesek közül meg csak a xarok...
Talán nokiára csupa ingyenes progik vannak, az ovi store-ban nyoma sincs demo, free, lite alkalmazásoknak és fizetős full verziók még véletlenül sincsenek.
"Sőt de még a C5-03 is elég jó."
Tényleg nagyon jó...
Ajánlgatod itt az említettek helyett a legxarabbakat, mert nokia.
Ennél a kérdező által írt telók, minimum fényévekkel jobbak.
A Nokia fizet ezért téged?
Én c5-03-at még az ellenségemnek se ajánlanák ilyen telefonok helyett...
Akinek a nokia a legszarabb telefon az álomvilágban él és nem tud különbséget tenni jó és rossz között. A nokiánál egyszer sem hallottam olyat hogy piacra dob egy új telefonokra íródott oprendszert és máris közzé kellene tenni a frissítést mert gyárilag szar a rendszer. Nos az Android ezt a kártyáját kihúzta a legújabb rendszerével.
Egyébként meg mindenki vegyen magának olyan telefont amilyet akar én a kérdésre válaszoltam azt kulturáltan tettem, meg mivel nem ismerjük egymást illenék azért más "hangnemet" választani. Nekem a nokia a legjobb nektek az SE.
Mit kell itt tárgyalni?
Utálod az se-t és kész...
Hol vagy olyankor amikor ezeknél sokkal gyengébb telókról kérnek véleményt, pl. galaxy y és társai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!