Vegyek most Iphone 4s-t vagy várjak pár hónapot az SGS3-ra?
nem szeretnék újabb flamelést indítani
az "ezt vedd mert az szar" jellegű észlények kíméljenek lehetőleg
nem igazán vagyok otthon okostelefonokban, de most rászántam magam hogy beszerzek egyet, de mégis mit...
az eddig olvasottak alapján érzelmi alapon iphone 4s, viszont az sgs2 lenne ésszerű, pénzt illetőleg belefér az alma is, így jelen pillanatban inkább affelé hajlok, de minek fizessek 60-70-el többet egy telóra ha gyakorlatilag nem tud többet... (nagy általánosságban, mert persze van pro-kontra itt is ott is)
amin viszont agyalok hogy repkednek a hírek az új galaxyról, legyen s3 - ami ha igazak a hírek keresztbe megeszi a jelenlegi iphone-t - és néhány hónapon belül kapható, viszont új iphone (már a 6. generációs) ha tartják az eddigi kiadási ütemet 2012 telénél hamarabb nem igen várható, pár hónap még beleférne, de majd egy évet nem akarok várni...
szóval ez a kérdés vegyek most 4s-t (sgs2 kizárt hamár úton a 3) vagy várjak 2-3 hónapot egy sgs3-ra?
Két teljesen más operációsrendszerrel működnek..
Android: Lefagy,gyakran kell vinni szervízbe. azoknak jók akik szeretik alakitgatni a telefonjukat,legföbbképpen játszani rajta stb...fiatal korosztálynak kedvező.
iOS: Iphone 4s-em van,tökéletesen megvagyok vele elégedve!könnyen kezelhető,gyors... 2 gond van vele: zárt; nem lehet bővíteni a memóriáját,a hátlap rögzítve van.. a másik: üvegből van elől-hátul
+1: hamar lemerűl.
Tehát: én a Iphone 4S-t ajánlom mindenképpen!:)
Android: egyáltalán nem fagy le, szervizbe se kell vinni sűrűn, nem tudom honnan ez az infó, de ne higgy el mindent. iPhone is tönkre tud menni, sőt, bármelyik gyártó terméke, ez alól nincs kivétel.
iPhone esetében a legbosszantóbb hibákat írtad le amik egy telefon esetében előfordulhatnak, így nem tudom hogyan írhattad a végére, hogy egyértelműen az iPhone 4s-t ajánlod! Szerintem csak azért, mert neked is az van.
Nekem egyik sincs, és nem is lesz pont az android és az ios rendszer miatt, szerintem egyik sem tökéletes. Viszont a szélesebb körű felhasználhatóság miatt én az SGS3-at ajánlom.
na gyerekek azt hiszem megszültem mi lesz és megvárom február végén a Mobile World Congress-t hogy mit mondanak erre az sgs3-ra
kösz mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat
ám ha ésszerűen végig gondolja az ember több érv is a samsung/android vonalat hozza ki "jobbra", persze az iphone is jó telefon, de
nagyon félek a sérülékenységétől, 2kilós telót elejteni... márpedig szokásom...
lehetne persze 10e körül bazi vastag ütés, por, csepp álló tokot rá, de akkor meg mi értelme a baba fém/üveg háznak... nekem használni kell, nem dísznek villogni
a másik fő tényező hogy konkrétan egyetlen ismerősöm van iphone-al, míg androidos egy rakás, ez köszönhető annak hogy android-os mobil van középkategóriában is nem csak csúcskategória és ehhez tartozó csúcs árral, vagyis szerintem emiatt egy mindig is jobban elterjedt és fejlődőképes rendszer lesz
számomra közösségileg is jobban használható pl viber által, iphone is tudná iphone-iphone között, de ha egyszer nincs kivel használni...
siri-t is nagyon kiemelik, de csak amcsiban működik...
kijelző méret sem utolsó tényező navinál, netnél meg úgy egyáltalán kicsit kicsinek tartom a 3.5"-et
lehetne még sorolni de a lényeget leírtam, csak azt remélem miután bejelentik hogy milyen lesz nem tökölnek majd vele fél évet mire kapható lesz...
Hogy az iPhone 4S hardvere milyen erős+még a jó kis IOS-szel verhetetlen.
VIGYÁZAT! CSAK FELELÖSSÉGGEL OLVASD, MERT APPLE MÁNIÁS VOK!
üdv a kérdező vagyok
se ályfón se sgs3 nem lett belőle, az új s3-as már képekről randa műanyag, nem igaz hogy 180-190ezres prémium árba nem fér bele egy prémium kivitelezés...
úgyhogy HTC ONE X lett a nyerő!
és így még be sem álltam a birkák közé bégetni, mint ahogy a samsung a saját leendő vevőit jellemezte a promo videoban...
kössz a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!