Melyik telefont válasszam? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Mini
Sony Ericsson x10 mini
Sony Ericsson xperia mini pro(használtan)
melyik a jobb, melyik tud többet, vannak e hibái, ári milyen, melyiket választanád?
más telefon nem nagyon jöhet szóba!!
2012. jan. 16. 18:17
1/16 anonim válasza:
xperia mini pro használtan, vagy inkább xperia mini. Ha jót akarsz magadnak.
2/16 anonim válasza:
xperia mini (nem a pro), 40k t-mobile webshopból.
4/16 A kérdező kommentje:
használtan is jó? mi van ha valami baja van? de azért köszi a válaszokat még meggondolom :)
2012. jan. 16. 20:16
5/16 anonim válasza:
Olyat veszel amire még van garancia. Mielőtt megveszed próbáld ki stb. Egyébként ha nem kell qwerty mindenképp, akkor Xperia Mini is bőven jó, de egy live with walkmannel is jól jársz. Xperia mini pro-n plusz hibaforrás lehet a tolómechanika, de nem jellemző. Megbízható telefonok.
6/16 anonim válasza:
én most galaxi miniről irok. és. imádom
7/16 anonim válasza:
galaxy mini!! nagyon jólnézki, és okos is szerintem!
8/16 anonim válasza:
szerintem a minik annyira kicsik, hogy semmi értelme nincs!1 tömeg telefon; 2 azon 1 képet se tudsz megnézni rendesen..
9/16 anonim válasza:
Az új xperia mini tudásban és teljesítményben reggelire megeszi a galaxy mini-det.
Az xperia mini kijelzője 3 coll, a galaxy mini pedig 3.15...
10/16 anonim válasza:
Ja és az xperia mini-n nemhogy képet, de a netes flash videókat is meg lehet nézni pl. index.hu-n.
Nézz meg az istenített galaxy minid-el ott egy ilyen videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!