Írjátok már le nekem légyszíves, hogy miben, miért jobb a Samsung Galaxy S II, mint egy iPhone 4S, illetve, hogy ez miben nyilvánul meg?
A kérdésedet nem szubjektív módon teted fel, szóval:
1.vagy nemtudsz fogalmazni,
2.vagy szarul hazudod, h nemvagy fanboy,
3.vagy Samsung fanboy vagy.
iPhone nál kapsz egy atombiztos rendszert, amit elég jól személyre lehet szabni JB-el(elkövetkezendő napokban fog kijönni), prémium anyaghasználatot, olcsó AppStore-t, ahol több a minőségi dolog, mint a marketen.640x960 as felbontást 3.5 colon, ami 329 ppi-t jelent.Fentebb említett Siri, aminek gyakorlati haszna nincs, lévén USA-n kívül halott, és magyarul sem nagyon tud...
Samsungnál ottvan a teljes átalakíthatóság, értem itt a midnenfél custom, főzött romokat.Nagyobb kijelző, és Amoled kijelző, ami nagyon szép színeket jelent.
Amiben az Galaxy jobb:
Iphone:
HSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 5.8 Mbps
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
Galaxy S2:
HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
Tehát a rádiós interfészen Galaxy S2 jobb.
Megjegyzés: tisztán műszaki paramétereket hasonlítottam össze - nem vettem figyelembe előfizetői szokásokat.
Amiben az Iphone jobb:
Kijelző:
640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density)
( Galaxy - 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi pixel density) )
Illetve BT 4.0 ( 3.0 van a Galaxyban )
Megjegyzés: itt is csak a műszaki paramétereket néztem. ( Nem néztem gyakorlati szokásokat, szubjektív véleményeket )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!