Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Írjátok már le nekem légyszíve...

Írjátok már le nekem légyszíves, hogy miben, miért jobb a Samsung Galaxy S II, mint egy iPhone 4S, illetve, hogy ez miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
semmiben sem jobb , de az iphone 4s ben van siri és ezért sokkal jobb
2012. jan. 15. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
De azért azt bevallhatjuk,hogy apple-ék nem igazán tudnak árazni.Ja, és nem vagyok egyik rajongótábornak sem a képviselője,csak külső szemlélőként kérdezem,ugynais még egyik sem volt a kezemben.
2012. jan. 15. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ha a kettő közül választanék, semmiképpen sem az iPhone-t választanám. Egyszerűen nekem kicsi a kijelzője. 4"-osan sokkal jobb lenne. Ez a véleményem.
2012. jan. 15. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Az nem túl nagy? Mármint ha pl. a zsebedben van akkor nem nyom, vagy ilyesmi,meg nem rossz tenyérben tartani?
2012. jan. 15. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Az említett telefonok közül sajnos egyiket sem birtoklom, csupán egy LG Optimus Black tulaja vagyok. 4"-os a kijelzője, és számomra egyáltalán nem kényelmetlen sem a fogása, sem a tárolása.
2012. jan. 15. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
én nem vok se samsung párti se apple. fogtam már nem egyszer mindkettőt. az iphone gyors de minden fizetős rá szinte bár manapság bármit meg lehet oldani. egyik hozzászóló indokolta a Sirivel hát igen ez egy égetően fontos dolog :D kíváncsi lennék mennyit használják a szifon tulajok. az android is gyors, testreszabható bár a samsungért nem vagyok annyira oda. Egy HTC tulajdonos :)
2012. jan. 15. 22:31
 7/8 Furjadék* ***** válasza:

A kérdésedet nem szubjektív módon teted fel, szóval:

1.vagy nemtudsz fogalmazni,

2.vagy szarul hazudod, h nemvagy fanboy,

3.vagy Samsung fanboy vagy.

iPhone nál kapsz egy atombiztos rendszert, amit elég jól személyre lehet szabni JB-el(elkövetkezendő napokban fog kijönni), prémium anyaghasználatot, olcsó AppStore-t, ahol több a minőségi dolog, mint a marketen.640x960 as felbontást 3.5 colon, ami 329 ppi-t jelent.Fentebb említett Siri, aminek gyakorlati haszna nincs, lévén USA-n kívül halott, és magyarul sem nagyon tud...

Samsungnál ottvan a teljes átalakíthatóság, értem itt a midnenfél custom, főzött romokat.Nagyobb kijelző, és Amoled kijelző, ami nagyon szép színeket jelent.

[link]

2012. jan. 15. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Amiben az Galaxy jobb:

Iphone:

HSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 5.8 Mbps

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot

Galaxy S2:

HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot

Tehát a rádiós interfészen Galaxy S2 jobb.

Megjegyzés: tisztán műszaki paramétereket hasonlítottam össze - nem vettem figyelembe előfizetői szokásokat.

Amiben az Iphone jobb:

Kijelző:

640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density)

( Galaxy - 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi pixel density) )

Illetve BT 4.0 ( 3.0 van a Galaxyban )

Megjegyzés: itt is csak a műszaki paramétereket néztem. ( Nem néztem gyakorlati szokásokat, szubjektív véleményeket )

2012. jan. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!