Mi a véleményetek a ZTE mobiltelefonokról (ZTE Skate? )?
Figyelt kérdés
Konkrétan a ZTE Skate telefonjáról lenne szó. Ahogy olvasgattam elég jó az ár-érték aránya, de valójában megbízható márka a ZTE? Érdemes megvenni ezt a telefont? Akárhogy is nézem ennyi pénzért(40.000ft) nincs jobb telefon ilyen árban. Vagy ha igen akkor mi?2012. jan. 15. 19:51
1/3 anonim válasza:
Konkrét tapasztalatom nincs a ZTE-kről, de az ismerőseim tapasztalatai alapján nagyon jó. A Skatenek meg olvass utána, van róla pár kritika a neten.
G.
2/3 anonim válasza:
Egész jó telefonok a ZTE-k. A Blade egy nagyon jól sikerült telefon lett, a Skate meg eléggé egy Blade utód. Szintén nagyon jó, bár egy jobb hardvert elbírna.
Ebben a 40-50ezres kategóriában ott van az Xperia mini meg a Live with walkman (egyik a T-nél, másik a Telenornál) ami jobb, lehet nincs akkora kijelzőjük de jobbak.
3/3 A kérdező kommentje:
Hardver terén tényleg jobbak, de nem igazán szeretnék ilyen kis telefonokat, éppen ezért hajlok a skate felé, de nem vagyok benne biztos ezért is jutottam el erre az oldalra és hogy feltegyem a kérdésem, hátha tud valaki segíteni :)
2012. jan. 16. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!