Mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy Iphone 4 telotok és ha elmentek nyári táborba ak hogy rejtenétek el?2012. jan. 15. 07:14
11/14 anonim válasza:
Nem irigykedek, teljesen elég a mostani telefonom tudása és sebessége, csak éppen az iphone-od töredékébe kerül. Azt nem értem, hogy akinek annyi esze nincs, hogy magától eszébe jusson az, hogy egy táborba egy nokia 3310 bőven elég telefonálásra, annak minek iphone? Az meg, hogy ez a szülőknek se jut el az agyáig, külön fail :D gratula
12/14 A kérdező kommentje:
Hát a válasz már meg van de talál kiváncsi voltam NORMÁLIS emberek válaszára.. Nem olyanokéra akik avval foglalkoznak h kinek legyen és kinek ne Iphone-ja.. Am sztem is maradj a régi telodnál.. JJobb az neked..
2012. jan. 19. 18:55
13/14 anonim válasza:
Na ez igen. Milyen szépen átjön a hangnem a válaszodból: maradj a réginél jobb az neked. Attól, hogy egy 40 ezer Forintos telefonnal rohangálok még nem vagyok alsóbbrendű :) Asszed attól, hogy szifonod van, attól te több leszel? Az is csak egy Kínában összetákolt szutyok, ami túl van árazva, meg merem kockáztatni, hogy az én "régi telefonom" - ami nem mellesleg 2 hónapos :) - is ugyanazt tudja mint a te csodás iphone-od. Az ilyen pökhendi alakok utáltatták meg velem az apple-t, ha lenne rá pénzem se venném meg, maradjunk annyiban.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést h most mindenkit meggyőzzek arról h az Iphone jobb.. Csak arra akartam választ kapni h hova rejtenétek el a nyári táborba a tolvajok ellen.. Na de mind1..
2012. jan. 20. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!