Nyíregyiek, tudtok olyan telefon boltot ahol használt telefonokat vesznek be?
Figyelt kérdés
Címet is írjatok! Köszi!2009. máj. 25. 20:56
1/10 anonim válasza:
univerzumnál 50m-es körzetben van 6 gsm bolt is kossuth tér környékén is van v 3. De én nem nagyon ajánlom, nagyon lehúzzák az embert, inkább próbáld meg apróhirdetésben elpasszolni.
2/10 anonim válasza:
az előző vok, venni meg végképp ne vegyél, nekem 3 hónapja sürgősen szükségem volt 1 telóra, bementem, megvettem 28-ért, később nézelődtem netem 16-ért meg lehett volna venni, ráadásul emailben megkérdeztem a boltot, hogy mennyiért vennék be: maximum 12 ezer-.-"
Beveszik 12-ér eladják több mint dulájáért.
3/10 A kérdező kommentje:
sűrgős, tehát ezért próbálom így elpaszolni, így is áron alul adnám
2009. máj. 25. 21:29
4/10 anonim válasza:
aha értem, hát járkáld körba azt a környéket amit mondtam, egymás hátán vannak, de túl nagy különbség biztos nem lesz az ajánlatok között. De hátha szerencséd van, és jó áron beveszik:), egyébként milyen telóról van szó? Véletlenül nem Samsung P310, vagy Sony ericsson P1?
Csak mert ezekre még én is vevő lennék:)
5/10 A kérdező kommentje:
ez kicsit több int egy egyszerű telefon, ezen már tv-t is lehet nézni ez TV Mobile Phone
2009. máj. 26. 11:03
6/10 A kérdező kommentje:
2 sim kártyás, érintő képernyős, + 1 aksi, head szett, minden meg van hozzá, dobozban, 2 hónapos, kártya független
2009. máj. 26. 11:04
8/10 A kérdező kommentje:
28 ezer forint
2009. máj. 26. 12:51
9/10 anonim válasza:
akkor gondolom valami kínai teló :/, nem biztos hogy túl jó pénzt kapsz érte.
10/10 A kérdező kommentje:
nem kínai teló nagyon jó csak kell a pénz :S
2009. máj. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!