Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon a legjobb 35....

BB Ádám kérdése:

Milyen telefon a legjobb 35. 000 ft-körül?

Figyelt kérdés
csak ne a sony mini prot meg a minit mondjátok...köszi
2012. jan. 12. 17:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha ez nem győz meg akkor neked nemhogy galaxy Y, de még okostelefon se való [link]
2012. jan. 12. 19:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Tixem: én nem mondtam hogy szar vagy fos a mini pro, csak egyszerűen nem tetszik, ezt nem tudom hogy itt miért nem fogja föl senki, mert megint azt kértem hog yazon kívül mongy.... a többieknek köszi
2012. jan. 14. 10:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Az a másik hogy pl értelmes ember nem vesz y-t? hát már bocs de értelmes ember nem kötekszik neten kedvtelésből, mert magyarázd meg nekem ez mi ha nem az? és nincs jogod senkit analfabétázni, itt az ember azért kérdez mert nem tudja rá a helyes választ mint pl én erre! ha nem tudsz okosat mondani inkább meg se szólajj!ennyi!:P
2012. jan. 14. 10:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik a mini akkor vegyél olyan telefont (y) amit néhány nap után megbánsz...

Lányok szoktak max kinézet alapján telefont venni.

Arról mondjuk írhatnál valamit, hogy mi nem tetszik a minin, ami a samsung jelenlegi leggyengébb androidos telefonján igen?

2012. jan. 14. 11:00
 15/25 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy kinézet alapján választok, a másik az y-már nekem se tetszik mind1, ami nem tetszik a pro-ban hogy kicsi a képernyője, és nekem nagyobb szükséges
2012. jan. 14. 19:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Amikor az y-t nézted nem volt gond a 3 coll?

Mert az xperia mini kijelzője is annyi...

Kb ennyiben hasonlít a kettő, minden másban lealázza az xperia mini.

Ja és nem az x10 mini-ről van szó...

Te tudod, ebben az árkategóriában jelenleg jobbat nem kapsz...

2012. jan. 14. 19:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Én csak ennyit szólnék hozzá: NO COMMENT. Saját magadba belegabalyodsz.
2012. jan. 14. 20:58
 18/25 A kérdező kommentje:
az lehet, csak gondolkodom a telefonvásárláson, felteszek 1 kérdést, erre.....na mind1
2012. jan. 15. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:

"felteszek 1 kérdést, erre.....na mind1"

Igen és kapásból kizárod a jelenlegi legjobb telefont ebben az árkategóriában.

Mivel szerinted kicsi a kijelzője... Pedig pont akkora, mint a galaxy y-é.

De ahogy írtam a 2 telefon ebben hasonlít egymásra egyedül, a hardver minden egyes pontjában fényévekkel jobb az új xperia mini...

2012. jan. 15. 15:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Neked nem teljesen mind1 köszi a válaszokat de ez már egy csöppet sok lesz!
2012. jan. 15. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!