Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb telefon?

Melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni melyik alegjobb jelenleg?? árnem számit én ezek közül gondolkozok : iphone 4s galaxy s2 illetve google nexus prime ezeken kivül mondhatok még jó telefont de lehetőleg Androidos legyen :D
2012. jan. 12. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amúgy hol olvastad te hogy a Sensation gyorsabb? Jó szar oldalon olvashattad, ekkora hülyeséget rég nem hallottam.
2012. jan. 12. 21:19
 12/19 A kérdező kommentje:
sensation xe olvastam hogy gyorsabb :D nem tudsz véletlenül galaxy s2 és a nexus prime ról teszet?? illetve most néztem hogy márciusba jön ki a Xperia S szerinted milyen lesz?? lesz olyan jó mint galaxy s2 vagy esetleg jobb is?
2012. jan. 12. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Nos, először a tesztek:

[link] SGS2 teszt

[link] Galaxy Nexus teszt

Másodszor: A CES-en bejelentett készülékek közül a Sony Xperia S a legígéretesebb. Jó minőségű Sony Bravia kijelző, evvel már az ARC S-ben se volt probléma. 1 giga ram, és hát itt jön a gond: ebben is kétmagos s3-as snapdragon pörög, ugyanaz ami a Sensation-ben, ami 2012-ben kicsit ciki. Bár a Sony nagyon jól optimalizál, és jön rá természetesen az ICS is. Szvsz ez egy tökéletes telefon lenne, ha nem qualcomm ment volna bele.

Az biztos, hogy a felsőkategóriában - a Sony szokásához híven - ez lesz a legolcsóbb telefon. A Samsung Galaxy S3 ha megjelenik, akkor újra a Samsung birtokában lesz a világ leggyorsabb telefonja cím, tekintve a várható specifikációt, ami bár még nem hivatalos, de sok eltérés nem várható: 4 magos exynos processzor magonként 1,8 ghz-en, 2 giga RAM, gyári Android ICS, 4.6-inch Super AMOLED Plus kijelző 1,280×720-pixel felbontással, 12 megapixeles széles látószögű kamera, 2 mpxeles előlapi kamera, Galaxy nexus stílusban. Ezek finoman szólva is durva adatok, a 4 magos exynos fix adat, az már tudható, a többi még nem hivatalos. De azért így is tekintélyt parancsoló. Ez mellett az Xperia S elbújhat, viszont mindkettőt a felső kategóriába szánják, a Sony az árával lehet sikeres, és lesz is, nem mindenkinek kell mini atomerőmű A HTC Edge pedig 4 magos Tegra 3-mal érkzik, ez már komoly ellenfél lehet az SGS3-nak, bár ebben a kamera csak 8 mpxeles lesz, ez persze még előny is lehet, ha jobbak lesznek a képei! Továbbiak: 4,7 col, 1280×720 pixel, pontos típusa ismeretlen egyelőre, és 1 giga ram. Ezeket a telefonokat WMC-n mutatják majd be, szerintem olyan 200 ezer Forint körül fognak itthon nyitni. Az Xperia S meg szerintem 150 ezer körül. Nagyon úgy néz ki, hogy az SGS3-at csak az iPhone 5 fogja tudni elkapni.

Harmadszor: A Sensation XE sem gyorsabb az sgs2-nél, tekintve, hogy ugyanaz a chipset lapul a burkolat alatt ami a Sensationben csak itt 1,5 ghz-en pörög, nem 1,2-n. Ez még az OMAP-pel szerelt Motorola XT910 Razr-t se éri be, a HTC hardvere a leggagyibb a jelenlegi mezőnyben. Hirtelen ennyi.

2012. jan. 12. 22:26
 14/19 Annonimus válasza:

Szerintem Iphone 4S a legjobb

nem véletlen hogy amerikába 1000000 (millio) darabot rendeltek meg előre!

2012. jan. 13. 17:39
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem LG Optimus 3D-t vegyél

nevéből adódóan, (mindenféle szemüveg nélküli) 3D-s (!) kijelzője van, volt szerencsém egyhez és jogosan mondtam, hogy Ez igen! elképesztő mind teljesítménye, mint a 3D hatás és anyaghasználat

osztott memória van benne (pl PCkben biztos láttad h nem egy 8GB-os van benne hanem mondjuk 2db 4GB-os), ez azt jelenti, h 15%-kal gyorsabb, mint a fel nem osztott memóriás telefonok (azaz az összes többi)

kétmagos processzora van 1GHz-en pörög, igaz h az android még nem használja ki, de hamarosan érkezik erre is az ICS (Ice Cream Sandvich, ez ugyebár a 2.4)

androidos ugye

4,3" gyönyörű kijelzője van, akárki bármit mond az összes többi telefonét lealázza, iPhone-ét, Samsung AMOLED-jét, meg minden mást (nem tudom milyenek vannak még) egymás mellé raktam iPhone 4S-t, egy S2-est, Optimus 2X-et és a 3D-t és elhiheted hogy messze a legszebb, a 2X mellet (ez is LG Optimus sorozat, ugyanolyan kijelzője van csak nem 3D-s) az iPhone-é halvány és nem elég kontrasztos, S2 AMOLED-je is eszméletlen jó de az LG persze jobb, teltebbek a színek, színhűbbek, szinte minden tekintetben szebb

atomgyors böngészője van

az LG gyárilag telepített rá 3D-s játékokat, ha jól emlékszem 4-et és télleg eszméletlen jók és remekül működik a 3D

van 3D menü, 3D galéria, 3D YouTube meg még pár dolog, nem emlékszem mik

két 5MP-es kamerája van, tehát tud 3D képeket készíteni, 3D Videókat (persze "sima" 2D-t is), és állítható a 3D mélysége is és persze 3D-s LG Cinema TV-n is működnek a telefonnal készített 3D-s képek és videók

Full HD-ban vesz fel 3D-ben is (!) ha jól tudom 30fps-el

nagyon jó az aksija, mindig bírja a nap végéig és én szinte mindig játszottam rajta amíg nálam volt teszten, zenét halgattam és mindig bírta reggel 7-től este 7-8-ig és ez elég jó:)

az S2-vel ellentétben nagyon jó a GPS-e és csak pár métert téved de néha még annyit se

állíthatod, h milyen legyen a menü, ilyen iPhonos (oldalra görgetős) vagy lefele elnyúló

a visszajelzések alapján a legtöbb embernek az LG kezelőfelülete, ikonjai tetszettek legjobban

talán ennyi:D jó hosszú, de te kértél indoklást:)

egyébként nekem iPhone is nagyon tetszik, csak nincs háttér, hanem feloldod és egyből menü, ez az egyik és a 4S-be rakhatott volna az Apple legalább egy 4"-os kijelzőt de ez személyes vélemény:)

jelenleg 2X-e van és atomgyors nincs laggolás, és eszméletlen gyors a böngészője vagyhát az internetezés és van benne rengeteg LG wigdet (amit kirakhatsz a főképernyőre) és be tudod állítani, hogy hogy nézzen ki

ja és van benne egy ún. Remote Call ami azt csinálja, hogy az LG-nek van egy szervízközpontja, ezt felhívja a teló díjmentesen ha jól tudom, elmondod h mit nem találsz a telón, pl. nem tudod hogy kell hátteret cserélni és a kolléga távoli asztalként megmutatja neked:) tökjó:D

na mostmár télleg ennyi:)

üvd: AlphaLion

2012. jan. 13. 19:43
 16/19 anonim válasza:

Szerintm Nokia N9-et vegyél, ha szereted a kihívásokat.

A MeeGo OP. rendszer nekem nagyon bejövős, gyors a telefont 8mgp-es kamera.... Mindent megtalálsz benne. ( Ha kicsit olcsóbb, de hasonló mobilba gondolkozol, akkor Nokia Lumina 800.)

2012. jan. 15. 00:50
 17/19 anonim válasza:
Sony Xperia S LT26i ez jó telefon vagy ez HTC Sensation XL x315e UACRF Samsung Galaxy S III I9300 Samsung Galaxy Note II LG Optimus 4X HD P880 ezek verik az iphont
2012. nov. 13. 19:42
 18/19 A kérdező kommentje:
kicsit régi kérdés már sony xperia S-em van :D
2012. nov. 13. 20:16
 19/19 anonim válasza:
én a helyedbe iphone5 vennék. én most vettem egyet és imádom!
2012. nov. 24. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!