Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyszerre több kép csatolása...

Egyszerre több kép csatolása - HTC Wildfire S?

Figyelt kérdés
A fenti telefonom van, és ha e-mailhez akarok képet csatolni, csak egyet enged egyszerre, úgy értem, mindig vissza kell mennem a galériába újabb képért. Nem lehet valahogy egyszerre többet? Nézegettem más fórumokon is, de nem találtam választ.
2012. jan. 11. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak angol verziorol tudok nyilatkozni, de magyaron is igy van csak mas a menupont neve ugyebar. Bemesz a galeriaba->Menu->Share(Megosztas gondolom a magyaron)->Kivalasztod a G-Mailt->Kijelolgeted a kepeket, leokezod, beirod a cimzettet, megirod a levelet hozza, kuldes, es ennyi.
2012. jan. 14. 05:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm...valóban így van...én mindig fordítva közelítettem meg a dolgot, ezért nem sikerült, ezer köszi:)))
2012. jan. 16. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!