Milyen telefont vegyek MAX 90, 000 Ft-ig?
iphone szar.....
Hol élsz te barátom????????
Ismét leírom:
nem vagyok Apple fan, inkább vennék valami drága Androidos cuccot, mint almás terméket, viszont most nincs igazatok.
Szarnak nem szar, max nem jön be (pl. nekem sem, de attól tudom, hogy nem egy szar készülékről van szó).
A másik, hogy Androidos telefon is van iPhone-hoz hasonló vagy drágább áron (persze nem megjelenés napján, akkor tényleg irreálisan drága az iPhone, viszont 1-2 hónapra rá már lemegy 130-150-re).
Pl. Galaxy Nexus is van vagy 180k.
Miért Samsungos koppintás a Nexus S.
Ennyi erővel a Mercedest kivéve az összes autó koppintás, mert lemásolták Carl Benzt.
A Samus készülékek miért lennének koppintások? Hol látod rajta?
Amúgy meg 180-at nem is ér meg 1 Note, de nem rémlik, hogy akkora lenne a 4S, mert megintcsak nem hasonlít. Az S-Pen-t is a Samu találta ki, s mi jelent meg rá 1 kicsivel? Igen, az iPhone saját koppintása. De, akkor most ki is másol kit? Igen, mindenki mindent, vagyis, amit tud.. Amúgy nem tudom, hogy mi a jó abban, hogy 1 évig ugyanazt a hagyományos vackot nézed, vagyis nem testreszabható az egész.. Az Androidot, ha megunod, akk a Launchert is lecserélheted, s ebbe benne van az 1 teljesen más kinézet is. Volt nálam már iPhone, de 1 rakás......... A véleményemen nem változtat az, hogy volt-e már nálam az a vacak. Most veszel 1 SGS2-t, s akkor ugyanott vagy.
"Volt nálam már iPhone, de 1 rakás......"
benned van a hiba nem az iphone-ba. Érdekes nem, mielőtt megjelent az iphone nem volt 2-3% az érintőképernyős telók eladása, miáta megjelent érdekes módon hirtelen megnőtt legalább 75% ha nem több mér az érintős telók száma. Persze lehet hogy nem ők találták ki, volt vmi kezdetleges elődje. Nézzük akkor az iPad-et, amióta megjelent, hirtelen a tablet piac megelőzte a netbook "ipart" egy időre. Az Apple diktál, a többiek csak követik. Namost akkor ez azért van mert az Apple szar??? Ébredj méár fel ember, sztem neked max. iphone clon-od volt, vegyél már kézbe bármi Apple terméket, az az érzés, minőség, szépség, megbízhatóság, minőség a négyzeten. Aki szerint az szar az nagyon nem ért hozzá, inkább ne reklámozza, mert még valakivel el is hiteti ezt a baromságot. És elárulom, az apple most a cloud technológiát fejleszti, pár év mulva majd nézd meg mi lesz a trend, és jussak eszedbe.
Na ennyit erről, többet nem akarok írni, főleg ilyen elvakult az iphonejujjdeszarfos gyereknek.
Max. ha érvekkel alátámasztanád hogy mért is szar a legjobb....
Mintha azt állítanád hogy a Mercedes egy rakás sz*r hulladék gagyi autó...
Jah, megint 1 fanboy.. :D
Hiába isteníted, nincs olyan, hogy prémium érzés.
Baromság az egész. Nem istenítek 1 telefont se, ugyanolyannak nézek mindet, S2-m van, de nem istenítem, hogy hűdejóezateló, stb, mivel ez is 1 telefon, csak kicsit többet tud a többinél. Az almafanok meg nem tudom hova istenítik azt a vackot, mert felesleges. Amúgy az a baj, hogy az LG adta asszem ki az 1. érintős telót az iPhone előtt 2 hónappal kb, szal jó, hogy nem kapkodták, mert még új volt, s idő sem volt semmire. Akkor is mindenki mindenkit másol, hogy neki is meglegyen, csak máshogy. Most felhoztál 1 példát, de akkor sincs semmi értelme. Jobs nélkül meg mégsz@rabb lesz az egész. Az a felhős vacak is 1.. :D Azt sem kell isteníteni. Lementeni az adatokat idáig is lehetett. Magyarországon meg értelme sincs venni, mert ki sem lehet úgy használni a készüléket, mint kint.. A véleményemen nem fog változtatni a hozzászólásod, hiába, nem térek át fanboynak. Akármilyen telefon megbízható már, csak tudni kell, hogy mikre képes, s a határokat nem kell átlépni 1 gagyi droidon, s ennyi. Az alma meg max azért gyorsabb, mert csak 1 menü az egész, ami gondolj bele, elég tré. A fenti statusbar nélkül is megvoltak idáig, s mostanra valahogy lehúzhatóvá vált. Nem fura?
Igazad van abban, hogy sok mindent ők indítanak el és népszerűsítenek (de ez nem azért van, mert isten márka, hanem mert Amcsiknál ha nincs Apple cuccod kinevetnek, a világ meg őt majmolja), de aztán egy idő után lekörözik őket.
2007-től talán 2009-ig pl. tényleg az iPhone volt a legjobb érintős telefon, nem volt vetélytársa, jó alternatíva, de ma már nem mondható egyértelműen legjobbnak, max top5-ös telefon.
iPad-del is ez a helyzet, eddig nem igazán volt jó alternatíva, de az ICS-es Androidos tabletek már simán felveszik a versenyt, még év végére valószínűleg szintén trónfosztás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!