Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia x7 jó telefon?

Nokia x7 jó telefon?

Figyelt kérdés
milyen hangosan szól, milyen érzékeny a képernyő, írásnál könnyű-e elírni, aksi mennyit bír ki töltés nélkül, a képernyő kapacitatív?
2012. jan. 9. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, jó.
2012. jan. 9. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:

X7 jó telefon, ára nagyon nagy /tehát nem éri meg újonnan/, nagyon hangos, a képernyő eléggé érzékeny, írni én könnyen tudtam írni vele, de tehetsz rá Swype-t is, azzal még könnyebb, akksi 3 nap wifivel, zenével, képernyő Edzett üveg által védett kapacitív.

Rendszer Symbian Anna (frissíthető Belle-re)

Proci: 680, 256 MB RAM (na itt a hátrány már az ár miatt is)

Kijelző: AMOLED

GPU: Broadcom

összeségében nem rossz telefon, de az ára katasztrófa. előny, 8MPx kamera 720p HD-val (fixfókusz hátrány, csak 50cm-től tudsz éles képet csináln.)

Szerintem Nokia 700, vagy Lumia 710,800-al jobban jársz!

2012. jan. 9. 14:12
 3/4 A kérdező kommentje:
nem akarok újonnan venni, hasznĺtan veszek de nagyon jó állapotban, mint ha új lenne 200€ -ért. Szerintetek jó üzlet?
2012. jan. 9. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az jó üzlet és tényleg gyönyörű az a telefon.. N9 és az között hezitáltam. Mai napig oda vagyok az X7-ért is!(:
2012. jan. 16. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!