Iphone 4 Jailbreak?
Figyelt kérdés
Ha iphone 4en nincs jailbreak akkor pl ami panda appson vannak ingyenes alkalmazások nem indulnak csak ha az appstore vettem vagy töltötem le? illetve belehet vhova adni hogy meg csinálják a jailbreakot illetve restore ha szükséges vagy ez annyira egyszerü hogy nem lehet elrontani? és ha igen hogy kell megcsinálni2012. jan. 7. 19:10
11/13 anonim válasza:
Amúgy én is majdnem elcsesztem, cydia-ból frissítettem , és nem akart respring után bekapcsolni, ráduktam iTunes-ra, nem érzékelte a firmwaret, azt se hogy lenne rajta os, úgyhogy ios 5.0.1-et föl kellett rá raknom.Modern combat 3-al játszotok?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :D ha esetleg vmi nem sikerülne akkor írok még :D ha úgy csinálom ahogy monondod de vmit esetleg el baszok van esélye hogy nem fog müködni ? (pl nem kapcsol be) illetve ha ez történik lehet restore és újra kezdeni?
2012. jan. 10. 16:32
13/13 anonim válasza:
Teljesen nem tudod elrontani, csak a DFU mód nem biztos hogy elsőre menni fog, amúgy meg restore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!