Iphone 4 Jailbreak?
Figyelt kérdés
Ha iphone 4en nincs jailbreak akkor pl ami panda appson vannak ingyenes alkalmazások nem indulnak csak ha az appstore vettem vagy töltötem le? illetve belehet vhova adni hogy meg csinálják a jailbreakot illetve restore ha szükséges vagy ez annyira egyszerü hogy nem lehet elrontani? és ha igen hogy kell megcsinálni2012. jan. 7. 19:10
1/13 anonim válasza:
Csak azok fognak venni amiket megveszel és nagyon egyszerű , már az 5.0.1 re is van , a szifon.com on utánna tudsz olvasni , hogy mit hogyan :)
2/13 A kérdező kommentje:
Rendben akarok venni iphone de addig nem szeretnék amég fogalmam sincs róla hogy hogy müködik meg ilyenek :D de amúgy ha panda apps ról leszedek vmit pl fruit ninját ingyen azt is berakja a itunes be mint alkalmazás de ha onnan fel rakom nem fogja érzékelni?? honnan tudja melyiket vettem meg és töltötem le ha ugyanoda rakja őket?? illetve ha esetleg el rontok vmit jailbreakba és nem müködik rendesen akkor hol tudom meg csinálni a restore ét? illetve téleg nem tudják ellenőrizni hogy volt 1 jailbreakelve ha visszaviszem vmiért??
2012. jan. 7. 20:25
3/13 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy ha rá megyek az infora azt is ki irja mikor vásároltam meg ( pedig nem vettem meg). Amúgy csak azért szedtem le hogy meg nézem hogy müködik az itunes :D
2012. jan. 7. 20:30
4/13 anonim válasza:
A restore 1 gomb és bármikor megtudod csinálni , DE ha elromlik a telefon mondjuk pl a kijelző , és elviszed garanciásan javítani akkor bizony az nem lesz ingyen.
de amúgy minden levan írva a szifon on is , amit az előbb linkeltem. És úgy nem tudsz a telfonra appot rakni h letöltöd valahonnan , csak appstore - n keresztül / számítógépen itunes on keresztül mrgvásároltakat.
5/13 A kérdező kommentje:
ezt tudom de pl amit le szedtem azt úgy jelzi ki az itunest mint ha már meg vettem volna illetve sokan irták ha jailbreakelem el megy a garancia de ha restore csinálok akkor nem tudják meg nézni hogy volt a jailbreakelve
2012. jan. 7. 22:39
6/13 anonim válasza:
Rákötö redsnowra futtatod, iPhone kikapcs, majd beteszed dfu módba(power bottom+home bottom 10sec, majd elengeded a power-t és csak a home-ot nyomod kb 10sec-ig) a redsnow utána elvégzi a többit plusz next-ezni kell, majd bekapcsolod az iPhone-t.(iPhone 4 ről írom ezt)
7/13 anonim válasza:
Föltöréskor folmegy rá a cydia bele mész,>manage>sources>edit>add:cydia.hackulo.us ezt beírod add anyway, letölti,hozzáadta a sources-hez. Rámész, megkeresed:app sync5.0 install. Ha megvagy már összekötheted iphon-t iTunessal, letöltöd a játékot gépen innen: apptrackr.org, a letöltött file-t be HÚZOD iTunes library-k hoz és így nagyobb játékokat pl:mc3 gyorsabban le tudod szedni akár torrentről. Email címem:cydie00@gmail.com
8/13 anonim válasza:
Pedig ingyen lesz(az előttem szólónak)mert ha osszekötöd iTunessal és restoreolod akkor nem veszik észre hogy jb-zve volt.
9/13 anonim válasza:
de ha elromlik a telefon , hardveresen , akkor már restoreolni nem tudod , ha pl az aku elromlik , és akkor már úgy kifizettetik veled , hogy csak na , és így megtudják nézni
10/13 anonim válasza:
Olyan ne vegyen iPhonet aki nem tud vigyázni rá és minden szart rárak hogy elcsessze vagy leejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!