Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefont szeretnék, de milyen?

Új telefont szeretnék, de milyen?

Figyelt kérdés
eddig androidos telefonom volt, és szeretem is. Csak az a baj, hogy állandóan lefagy, és lassú. Az, hogy játszak rajta vagy akár, hogy normálisan smst írjak már szinte lehetetlen. Szerintem az a baja, hogy kicsi a belső memóriája. Ha volna rá esély, hogy bővítsem az is elég lenne, de ha nem akkor milyen új telefont ajánlanátok? Ha valaki tud segíteni ebben, légyszi írjon! Köszi :)
2012. jan. 4. 18:07
 1/10 BB Ádám ***** válasza:
nem tom hogy jó ötlet-e bővíteni androidosból szerintem vegyél vagy a halálba emlegetett sony mini prot vagy nekem bevállt Samsung galaxy ace, vagy a HTC-k nagyon jók, wildfire s, symbianosból pedig, nokia n9, n97, ... én ezeket ajánlom
2012. jan. 4. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Nokia 500. Na az nem fagy le mint az Android. Ebben biztos lehetsz Kérdező!
2012. jan. 4. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Az új xperia mini 40k-ért...
2012. jan. 4. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
jaja a symbian nem az a lefagyogatós rendszer. Pl c7 n8 vagy 5 illetve 700 as nokia tökéletes lehet. Vannak rá alkalmazások ellentétben azzal hogy itt leszólják. Jó és minőségi készülékek.
2012. jan. 4. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:

BB ádám n9 mióta symbion-os? nem véletlenül MeeGo?

én most vettem xperia mini-t teljesen megvagyok vele elégedve, és nagyon gyors, legjobb árértku telefon. Ha symbian kell akkor csak n8 de csak ha húz a fényképezés, 700, 701, esetleg még 500.

2012. jan. 4. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen telefonod volt eddig?
2012. jan. 4. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
iPhone 4/4s , nekem több mint fél éve megvan és még 1x nem fagyott le , és nem is akad (4)
2012. jan. 4. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Mennyit akarsz rá költeni?

100 fölött ott az iPhone 4, az nem igazán szokott fagyni.

De 100 fölött már az Androidosok is bírják a gyűrődést, SGS2, HTC Sensation, stb.

Kicsit olcsóbban, olyan 50-60k körül van kb a SE Neo, Motorola Defy, ezek is még azért bírják.

Olcsóbban SE Xperia mini, 40k körül.

Vagy HTC Wildfire S, bár ez gyengébb, de ha játszani nem akarsz rajta komoly játékokkal akkor elég.

2012. jan. 4. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát nézegess vmi komolyabb Androidos telefont, vagy ha sok lóvéd van Iphone-t. Szerintem Nokiat NE vegyél. Már sokan megírták, neves online médiák is, hogy bizony a Symbian, akárki akármit mond (gyertek kedves Nokia tulajok és oltsatok szét :D) haldoklik, és ez tény. Ha mindenképp Nokiat szeretnél mégis akkor várj egy kicsit a WP7-es telefonjaira, azok jók lesznek. Addig is annyit, hogy szerintem akármit is írtak felettem MOST nem éri meg Symbiant venni. Nekem is volt, nem is egy, de eljárt felette az idő és már egy haldokló platform. Akinek persze van nem kell kidobni és rohanni másik telefonért, csak aki most vált, az szerintem kerülje.
2012. jan. 5. 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:

huh, köszi a válaszokat. és eddig nekem volt egy lg optimusom (szerettem) csak t-mobile-os volt, anyuékkal átmentünk a vodafoneba, és vodafone smart-om van...

amúgy az iphone is tetszene, csak ahhoz kéne nyernem a lottón...:D

2012. jan. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!