Hogyan tutom helyrehozni egy PDA mio A702-es típusú telefont, amin szoftverfrissítési hiba történt és a boot menü se jön be?
Figyelt kérdés
Egy PDA mio A702 telefonon szoftvert frissítettem de nem sikerült ugyanis nem indult újra bekapcsol fehér kép és csak vibrál, úgy tudom kikapcsolni hogy kiveszem az aksit. Régebbi mio 502-es romot akartam rátenni.2012. jan. 4. 13:46
1/16 anonim válasza:
De miért akartad ráflashelni egy másik típus romját?
Már csak a JTAG marad ha javíttatni akarod!
3/16 A kérdező kommentje:
Bocsi ki tudod fejteni hogy mi az a JTAG? Igen gondoltam hogy gyorsabb lesz....hülye ötlet volt. :(
2012. jan. 4. 13:55
4/16 anonim válasza:
Eprom újraprogramozás! Ilyet te otthon nem tudsz!
5/16 A kérdező kommentje:
Egyéb más lehetőségek? Vagy mennyiért venné meg valaki?
2012. jan. 4. 14:12
7/16 A kérdező kommentje:
Mindenképp érdekelne minden módszer amivel helyre tudnám hozni a pda-mat mio A702. Bekapcsol csak fehéren világít és rezeg
2012. jan. 4. 15:08
8/16 anonim válasza:
Pedig a dolog egyszerű: minden fórumon alapfokon rágják a kezdők szájába, hogy az adott pda-ra csak az arra készült romot szabad rakni. Nem genyóskodok, de gondolom most örök életre bevésődött...
A jtagról képet alkothatsz, itt egy a701-et reparált a pali:
A legjobb, ha eladod itt a másodiknak, max néhány ezer ft-t ér.
9/16 A kérdező kommentje:
Az komoly...
Tehát az usb-n keresztül nincs rá mód hogy életet leheljek bele, mindenképp műszeres beavatkozásra van szükség?
Ha kapnék egy leírást akkor bevállalnám. :O
2012. jan. 4. 22:56
10/16 A kérdező kommentje:
esetleg valamilyen más mód csak hog életet leheljek bele vag valakinek van esetleg 1 alaplap bele? :O
2012. jan. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!