Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tutom helyrehozni egy...

Hogyan tutom helyrehozni egy PDA mio A702-es típusú telefont, amin szoftverfrissítési hiba történt és a boot menü se jön be?

Figyelt kérdés
Egy PDA mio A702 telefonon szoftvert frissítettem de nem sikerült ugyanis nem indult újra bekapcsol fehér kép és csak vibrál, úgy tudom kikapcsolni hogy kiveszem az aksit. Régebbi mio 502-es romot akartam rátenni.
2012. jan. 4. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az alaplap csere(még ha bontott is, és tudja mit árul)

Drágább mint egy JTAG!

Amúgy merrefele laksz?

2012. jan. 5. 17:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Pécsi vagyok.

Ja am megnéztem a 502-es bootját hogy hogyan lehet elérni a kamera+hangerő fel+ bekapcs. Na erre másképp reagál felismeri az usb de csak ug hogy kiírja a gép hogy usb nem ismerhető fel. Lehetséges volna lehet v.mit csinálni?

2012. jan. 5. 22:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Beadtam egy telefonosnak aki 3-4 ezerért elvállalta. Mi lehet ennek a titka ők már tudhatnak valamit... :O

Olyan egyszerű a dolog vagy csak van felszerelésük hozzá?

2012. jan. 10. 14:04
 14/16 A kérdező kommentje:

nem csinálta meg merthogy nem talált rá romot...

na de volna rá mégis valami mód hogy működjön újra?

2012. jan. 18. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Láthatóan vannak hozzá romok, a guglit mindenki tudja használni, csak a pali is szembesült a döglött készülékkel.
2012. jan. 19. 23:24
 16/16 Macs1209 ***** válasza:

Aki komolyan foglalkozik ilyennel, annak van hozzá cucca.

És le tudja vadászni a romot. Nekem is van hozzá nem egy,

életemnbe nem kellett még.

Szóval inkább az van, hogy döglött, és nem éri meg vele

foglalkozni.

2012. jan. 24. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!