Tudnátok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy samsung s5230-om. Használtam vettem, nem volt semmi baja, azon kívül, hogy picit karcos volt. Több hónapig tök jól működött és tegnap meg megzakkant. Először eltűnt a képernyő mire én azt hittem lemerült. Felraktam tölteni, akkor kiírta, hogy töltés..de mire lehúztam már megint se kép se hang. Azóta nem tudom bekapcsolni.Az akksival nincs baj, átraktam egy ugyanilyen telefonba és úgy működik. Szerintetek meg lehet valahogy csinálni, hogy működjön, valami kóddal vagy én nem is tudom?!
Köszi szépen előre is..és az ilyenektől kíméljetek meg, hogy "jaj hát ez a legszarabb érintős"..nem vagyok full gazdag, hogy jobbat megengedjek. :/
2012. jan. 4. 10:42
1/1 anonim válasza:
tényleg ez a legszarabb érintős kb de nem is kellene full gazdagnak sem lenned h. normális telefont vegyél bár nem tudom mennyiért vetted használtan de mérgetvennék rá h. max pár ezer forintot hozzácsapva újat is vehettél volna akár androidosat is méghozzá garanciával ingyen házhozszállítással a kérdeésre pedig a válasz az h. valószínűleg samsung szervízben megtudják csinálni(persze nem ingyen) de én erősen elgondolkoznék rajta h. kib@szom a kukába mert annyit nem ér az egész h. öt forintot rákölts még...ilyen telefont rohadtul nem éri meg használtan venni max ha ingyen van vagy 2000 forintért de akkor már ha annyira olcsót akarsz akkor vettél volna egy alap nokiát...mert nyigu ezsem tud többet annál csak annyi h. ráb@sztak egy full szar rezisztív panelt aminek aztán értelme nem sok van...de most mondjuk a samu elég nagy f@sz mert az alsóbb kategóriában nem túl jó ár érték arányú telefonjaik vannak (galaxy ace, galaxy y)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!