Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még venni LG Optimus...

Megéri még venni LG Optimus 2x okostelefont vagy van már ebben az árkategóriában jobb is? (ez a max amit kiadnék)

Figyelt kérdés

Kb már 2 hete töröm a fejem milyen telefont vegyek mert ha megveszem szerintem 2 évig nem akarok másmilyen telefont.

Főbb szempontok:

Szép kijelző

Jó kamera, szép képeket készitsen

legyen megbizható

jó legyen rajta netezni

zenehallgatás

Esetleg ha tudtok jobbat azt is szivesen olvasom.De már jó lenne dönteni! :S

2011. dec. 13. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem a samsung galaxy w

vagy a samsung galaxy s plus jobb

2011. dec. 13. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem miben jobb szerinted?Érdekelne kicsit részletesebben is!
2011. dec. 13. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
HTC minden téren a sereghajtó a Sensationnal szerintem. De húzósabb is az ára egy 10 ezressel mint a többi gyártó prémium kategoriásának. Egyébként LG, sony ericsson amik még jók szerintem és megéri. Samsung egy műanyag gagyi, semmi minőség, illetve csak arra verik magukat hogy mekkora procit raknak bele tök feleslegesen, mert telefonban kb 1 GHZ felett már nincs túl sok jelentősége, de anyag minőség, tartósság ami fontosabb szempont, abban messze a Samu a leggyengébb, és néptelefon, olyan mint a Filatáska kb. LG Optimus 2X tesztek mind biztatóak, és prémium minőség, gondolkodom hogy lehet azt kéne vennem nekem is, ha HTC -re nem jön össze a pénz.
2011. dec. 15. 02:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Samsung galaxy SII
2011. dec. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!