Hogyan magyarázzam el a szuleimnek mi az az androidos telefon?
Olyan telefon, ami mindent tud, ami jó. Rengeteg cuccot lehet rátölteni, amitől mégjobb lesz, de a több (nem androidos) telefonra kevesebb ilyen van. Ingyen internetezhetsz, ha van a közeledben jel és ma a legelterjettebb. Nem csak telefonálásra jó, hanem szórakozásra, játszani is lehet rajta, és érintőképernyős.
Ennyi, ezt úgy magyarázod el hogy semmi fogalom nem kel hozzá. Ezt mindenki, a dédmamád is megértené, nincs semmi olyan benne, ami követel bármi szaktudást. Az a lényeg úgy mond, hogy az a valósághoz hű legyen, de ugyanakkor olyan szó ne legyen benne, amihez szükséges bármilyen alaptudás, mert ahogy olvasom a szüleid nem igazán fogtak még olyan telefonta kezükben, ami a telefonálásnál sokkal többet tud :D Nehéz ügy volt, de én is elmagyaráztam anyámnak, aki teljesen hülye az ilyenekhez, még a memória szó is kérdést vet fel benne. Én kb ezt mondtam, megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!