Milyen telefon legyen?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen telefont vegyek a 14 éves lányomnak.Én nem értek hozzájuk de megígértem neki,hogy veszek.Egy Iphone-t szeretne.Én úgy tudom,hogy jó telefon.De ha van jobb írjatok .2012. jan. 3. 19:41
1/15 anonim válasza:
iPhonenak semmi értelme. Nekem is volt, nem rég váltottam le - mielőtt leszólnátok, apum kapta egyszer valahonnan, de neki nem kellett -, mert még arra se jó, amire nekem kell. Nem annyira rossz telefon, de aránytalanul drága. Ha arra van pénzetek, akkor én a helyedben inkább valamelyik Samsung Galaxyt venném meg, vagy valamilyen HTCt. Én HTC Sensationt kaptam karácsonyra, és imádom, bár nem igazán jó az ár/érték arány, viszont jobb, mint az iPhone 4.
2/15 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod.
2012. jan. 3. 19:52
3/15 A kérdező kommentje:
Még meggondolom mert nagyon odavan érte.De nagyon drága.Viszont megígértem,hogy megkapja a legjobbat amit csak megtudok venni.
2012. jan. 3. 19:53
4/15 Leslie Smith válasza:
Az iPhone 4S-be minden hibát kijavítottak az igaz, hogy eszméletlen drága de magasan a legjobb! Nekem iPad2 van és nem csalódtam az Apple-be!
5/15 anonim válasza:
Nem ,nem nincs jobb! iPhone és kész az a legjobb :D:D:D na jó, egy kicsit elfogult voltam :D mindig lesz jobb de az iPhonet imádni fogja, ha van rá pénzed akkor olyat vegyél neki (a 3gs is még nagyon jó de a 4 és a 4s jobb :) ha nem szeretnél annyit rászánni akkor például egy androidos is jó (hisz teljes másolata az iPhonról).Egy samsung galaxy ace vagy sony ericcson xperia .Bár annak ellenére hogy az iphone nagyon jó a lányod nem fogja kihasználni ezért inkább egy olcsóbb :D.
6/15 anonim válasza:
Attól, hogy az iPhone drága, még nem lesz jó mobil. Mint írtam, nagyon sok teló jobb. Nem ismerem a lányodat, szóval nem akarom megsérteni, de nem lehet, hogy csak azért kell neki iPhone, mert azzal lehet menőzni, hogy mennyire drága, meg különbenis Apple cucc, etc.?
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.Hát kihasználni azt nem fogja ebben biztos vagyok.De már rábólintottam.Remélem tényleg olyan jó telefon mint amilyennek mondják és nem megy tönkre 1 év alatt.
2012. jan. 3. 19:56
8/15 A kérdező kommentje:
Igen a menőzésre már én is gondoltam.De ha ezt szeretné hát rendben.De egy ideig nem kap másikat.
2012. jan. 3. 19:57
9/15 anonim válasza:
Na meg a másik, amit az 5. írt, hogy a lányod úgyse tudja kihasználni az okostelefonokat, ergo nem mindegy, hogy mennyi dolgot nem tud kihaszálni? :D
10/15 anonim válasza:
Még mindig az vagyok, aki más mobilt tanácsolt. :D Szóval nekem egy évig volt iPhoneom, de a táskámban megnyomódott a képernyője 2 helyen, és iszonyat zavaró volt. Na meg egyszer leejtettem, és jóformában szívbajt kaptam, de szerencsére csak pár helyen megkarcolódott. Szóval eléggé "stresszes" volt az az egy évem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!