Samsung Star 2-hez tudtok témát?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Samsung GTS5260(Star 2) telcsim van, és keresgéltem a neten hozzá témákat,de nem találtam sajnos! Ehhez miért nincsen téma? Még ha ehhez konkrétan nincs is,de biztosan van olyan Samsung telefontípus,melynek a témája jó ehhez is. Tudnátok ebben nekem segiteni,hogy melyik telefon témája lehet jó? Vagy honnan tudnék letölteni hozzá?
Köszönöm előre is.
2012. jan. 3. 19:42
1/5 anonim válasza:
Ezek a telefonok már nem témával működnek hanem ugy nevezett firmware van rajtuk. Már sok fajta közül lehet váltogatni..... iphone tól kezdve Android,windows 7.... stb.
De kezdőknek nem ajánlatos egy ilyenbe belekezdni mert szoftvert cserélsz ezzel a telódon és garivesztéssel jár !!
Szóval ehez csak firware-t találsz.
2/5 anonim válasza:
Te miről beszélsz?? vannak témák az okostelokhoz íz beirod hogy theme és biztos talál csak saját telódhoz keres
3/5 anonim válasza:
Van star II es re téma. Belépsz a menüpontokbol a Samsung App-s ra és beállitod a nyelvet . Utána ott lesz H free themes , vgyis ingyen téma.. Itt lebirsz tölteni néhányat.. Van köztük pár joh.
4/5 A kérdező kommentje:
A samsung appsból nem lép bele :(
Kéne valami jó kis téma
mit csináljak?
2012. febr. 9. 21:04
5/5 anonim válasza:
H nem lép be a samsung apps ba? ahhoz internet hozzáférés is kel ám.... wifiröl nyomd. bekell lépnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!