Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék rá rakni szövege...

Hogyan tudnék rá rakni szöveget a Nokia C7 telefonomra? Fontos!

Figyelt kérdés
Esetleg valamilyen word formában , vagy jegyzetként? Bárhogy ahogy olvasható lenne?
2012. jan. 3. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Mentsd *.html formátumba.
2012. jan. 3. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Van a készüléken egy Quick Office nevű program amely képes olvasni a Microsoft Office-szal készített fájlokat (Word dokumentum, Excel munkafüzet, PowerPoint prezentáció). Valamint egy Adobe Reader Lite is van rajta, ami pedig a PDF formátum megnyitására szolgál.
2012. jan. 3. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
és ha például wordbe megvan a szövegem , azt hogy rakjam fel a telefonra, és ott majd hogy nyissam meg?
2012. jan. 3. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Az adatkábellel lehet például rámásolni dolgokat.

Előfordulhat, hogy előtte be kell állítani a kapcsolódás módját, ezt a Menü > Beállítások > Kapcsolatok > USB menüpontban a Tárolóhely lehetőséget választva lehet megtenni. A Tárolóhely módban úgy fog viselkedni a készülék, mint egy pendrive és egyszerűen lehet fájlokat másolni rá.

A telefon USB-ről való leválasztva után a Menü > Alkalmazások > Iroda > pontban található Fájlkezelő segítségével lehet böngészni a készüléken lévő fájlok között, itt a megfelelő dokumentumra bökve, ha minden jól megy, akkor elindul a nézőprogram benne a dokumentummal.

2012. jan. 3. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nekem ez nem sikerül , pedig nagyon fontos lenne
2012. jan. 3. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Melyik részével van probléma?
2012. jan. 3. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:
már ott is hogy mikor behozza a telefont akkor melyik mappába tegyem ?
2012. jan. 3. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Elvileg az teljesen mindegy, pl. az én Nokia E51-es telefonomon van egy Dokumentumok mappa és én abba szoktam másolni a különféle dokumentumfájlokat.

Ha nincs dokumentumok mappa, akkor simán létre hozni egyet vagy a számítógépre kötve, vagy akár magán a telefonon belül a Fájlkezelőben.

2012. jan. 3. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!