Hogyan tudnék rá rakni szöveget a Nokia C7 telefonomra? Fontos!
Az adatkábellel lehet például rámásolni dolgokat.
Előfordulhat, hogy előtte be kell állítani a kapcsolódás módját, ezt a Menü > Beállítások > Kapcsolatok > USB menüpontban a Tárolóhely lehetőséget választva lehet megtenni. A Tárolóhely módban úgy fog viselkedni a készülék, mint egy pendrive és egyszerűen lehet fájlokat másolni rá.
A telefon USB-ről való leválasztva után a Menü > Alkalmazások > Iroda > pontban található Fájlkezelő segítségével lehet böngészni a készüléken lévő fájlok között, itt a megfelelő dokumentumra bökve, ha minden jól megy, akkor elindul a nézőprogram benne a dokumentummal.
Elvileg az teljesen mindegy, pl. az én Nokia E51-es telefonomon van egy Dokumentumok mappa és én abba szoktam másolni a különféle dokumentumfájlokat.
Ha nincs dokumentumok mappa, akkor simán létre hozni egyet vagy a számítógépre kötve, vagy akár magán a telefonon belül a Fájlkezelőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!