Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tölthetném le a Word-öt...

Honnan tölthetném le a Word-öt és az Acrobat Reader-t a Nokia C5-03 telefonomra ingyen?

Figyelt kérdés
Az Ovi Store-ban több ezer Ft-ba kerülnek :(
2011. dec. 15. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. dec. 16. 08:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt én is ismerem, de amit ide felraktak az nem kompatibilis az én telómmal, még ha oda is írják...
2011. dec. 22. 21:14
 3/6 anonim válasza:
Sikerült találni?
2013. jún. 9. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Szoftverfrissítéssel felkerült egy Word olvasó a telómra, de PDF-et azóta se tudok olvasni. Viszont, akik később vettek ilyen telót, azoknak alapból telepítve volt rá az Acrobat Reader.
2013. jún. 10. 20:27
 5/6 anonim válasza:

Az én telefonomat 2012 júliusába vették. (még nem néztem meg, hogy rajta van-e a lejátszó)

Te mikor vetted? Lehet, hogy az enyémre alapból telepítve van?

Meg vagy a telefonnal elégedve?

2013. jún. 11. 07:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Én 2011 júliusában vettem. Egy osztálytársam pár hónappal később vette és neki már rajta volt. Én nem ajánlanám ezt a telefont senkinek, nagyon sokat szenvedek vele. Egyfolytában betelik a telefonmemória, anélkül, hogy bármit is rátennék, ezért többször hard resetet kell csinálnom. Ezenkívül totál lassú, állandóan lefagy (pedig nem csinálok vele semmi különöset). Már annyiszor ki kellett vennem emiatt az aksit, hogy letört az egyik tartópöcök és nem záródik rendesen a fedél. A csatlakozók lyukainál kitörik egy darab, nem csak az enyémnél. Gondolom gyártási hiba. Ezenkívül alig tud valamit, ami program rajta van, az sem működik rendesen. De sajnos ilyen a legtöbb Nokia okostelefon. Ez volt az első Nokiám és egyben az utolsó is.
2013. jún. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!