Xperia mini-be is lehet dugni hdmi kábelt úgyértem az is kiküldi a jelet rajta?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem akkor milyen program kell mert mindefélét olvasok már de nem tudom eldönteni és nem akarom azt h. megveszem aztán szar lesz.2012. jan. 1. 22:41
11/13 A kérdező kommentje:
"a hdmi kimenet a mikrousb csatlakozón keresztül is megoldható számos készüléken ilyen formában létezik a technológia"....így már érted?
2012. jan. 26. 17:53
12/13 anonim válasza:
Mi értjük. Te nem.
Nincs HDMI.
Átalakítóval se.
De azért még rugózz rajta egy kicsit.
13/13 A kérdező kommentje:
bameg tudom h. nincsen benn semilyen formában és nem rugózom rajta csupán az egyik válaszadó azt írta h. ha nincs rajta külön hdmi kimenet akkor ne is erőlködjek ezért az ő szemét akartam felnyitni h. márpedig egy csomón csak így van átalakítóval...a minin sajnos sehogynincs ez van...
2012. jan. 27. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!