Xperia mini-be is lehet dugni hdmi kábelt úgyértem az is kiküldi a jelet rajta?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem akkor milyen program kell mert mindefélét olvasok már de nem tudom eldönteni és nem akarom azt h. megveszem aztán szar lesz.2012. jan. 1. 22:41
3/13 A kérdező kommentje:
úgyértem tudom h. nincs rajta külön hdmi de hogy az usb-be lehet dugni adaptert és akkor lesz hdmi mert pl sgs2-höz ilyen van és ezért kérdezem h. van e ilyen támogatása a mininek. Mert ti szerintem a tényleges külön hdmi csatlakozóra gondoltok ami pl az optimus 2x-en is van...
2012. jan. 2. 13:13
4/13 Szalma Szabolcs válasza:
Hát tudásilag nem hinném hogy sikerülne, de mire szeretnéd használni? Szal milyen célból...
5/13 A kérdező kommentje:
hdmí-s tv re rákötni és pl egy filmet lejátszani...ugyan mi másra kéne?
2012. jan. 21. 21:56
6/13 A kérdező kommentje:
tudásilag meg miértne sikerülne? az itt a kérdés h. h. van e hdmi támogatás benne vagy nincs
2012. jan. 21. 21:57
7/13 anonim válasza:
Ha nincs rajta mini hdmi csatlakozó akkor fölösleges erőlködnöd.
8/13 A kérdező kommentje:
nem értitek oké h. nincs rajta mini hdmi de attól még lehet benne mer mikro usb hez van átalakító ami persze belemegy de ettől még nem biztos h. tudja a mobil na de mind1 most addig guglizok míg ré nem akadok....vagy nem de akkor nincs
2012. jan. 23. 15:21
9/13 anonim válasza:
"Ha nincs rajta mini hdmi csatlakozó akkor fölösleges erőlködnöd."
Ezt azért írtam mert ez a helyes válasz.
Szóval a google nem segít rajta.
10/13 A kérdező kommentje:
Fogd már már fel h. nemcsak azon van amin külön mini hdmi kimenet is van....am utánanéztem nincs rajta de pl az arc-on van és örülök neki h. ilyeneken spóroltak nem pedig a hardveren...
2012. jan. 26. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!