Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vehetek én így mobiltelefont...

Vehetek én így mobiltelefont vagy anyukám nevére kell?

Figyelt kérdés

Szeretnék telefont venni, de a saját nevemre akarom, nem az anyukáméra. Már bőven elmúltam 18.

Iskolába viszont nem járok már, de még nem is dolgozom. Tehát keresetem nincs.

Vehetek én telefont (anyukámmal vesszük meg úgyis, csak az én nevemre) így, hogy nincs fizetésem? Mármint nem kell papír róla?

ha én telefont szeretnék ( a vodafonenál szerntem) akkor mit kell tennem, mit vigyek magammal?

2009. máj. 21. 18:01
 1/4 A kérdező kommentje:
A papírt úgy értem, hogy valamikor olvastam hogy kell valami igazolás, hogy mennyit keresek havonta...
2009. máj. 21. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kártyás telefonhoz semmi nem kell, csak személyi.

Számláshoz kellenek papírok, de jövedelmet csak bemondásra kérdeznek. Csak befizetett közüzemi számlát kérnek (víz-gáz-villany vagy net vagy kábeltv vagy bankszámlakivonat. 3 hónapnál nem régebbi, és a te címedre szól). Viszont gyakran kérnek kauciót (nem keveset), amit később a számlából vonnak le.

2009. máj. 21. 18:12
 3/4 anonim válasza:
100%

Az elsőnek igaza van!

Amúgy én 17 évesen vettem telefont,a kártyáshoz személyi kell csak,és az hogy egy évben csak egyet vehetsz a nevedre!

2009. máj. 21. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, elfelejtettem írni, hogy nekem mindenképpen előfizetéses kell ...

Na mindegy, majd csak megoldjuk, köszi a válaszokat.

2009. máj. 22. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!