Samsung Galaxy mini, vagy Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Mobiltelefont érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Melyiknek bírja tovább az akkumulátora, egyéb véleményeket várok.2011. szept. 10. 11:53
1/9 |Orfeusz| válasza:
Szerintem a galaxy mini jobb. Az x10 mininek 6,2 centi átmérőjű képernyője van, ami használhatatlanná teszi.
2/9 anonim válasza:
csatlakoznék az 1.höz a Samsung jobb is mint az Erricsson szerintem én a Galaxy-t választanám!
3/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy butaság de nagyobb kijelző ergo gyorsabban lemerül, vagy tévednék?
2011. szept. 10. 12:20
4/9 anonim válasza:
Most rövid üzemidő vagy kezelhetetlen képernyő a jobb? Ha a kezelhetetlen képernyőt választod ott az X10 mini pro.
Galaxy Mini egyértelműen. De jobb lenne ha rászánnál még 5.000-et és ZTE Blade.
5/9 anonim válasza:
Kicsit sem. Nálam nyúzással is 2 napot kibír a Galaxy.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat és attól senkink nincs információja, hogy a SE x10 mini meddig bírja maximálisan?
2011. szept. 10. 12:43
7/9 A kérdező kommentje:
arról*
2011. szept. 10. 12:43
8/9 A kérdező kommentje:
mármint mennyi idő míg lemerül?
2011. szept. 10. 14:18
9/9 anonim válasza:
Szerintem az is 2 nap körül lehet mint minden androidos telefon. Ja és +1 a galaxy mininek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!