A kijelzőn észrevettem egy E betűt, mi ez?
Figyelt kérdés
Heló!Most kaptam egy új telefont és az óra mellett nem rég vettem észre egy szürke kockában egy E betűt.Nem tudom mi lehet ez.Ma vettem észre.Átgondoltam mit csináltam tegnap de semmilyen beállításhoz nem nyúltam nem lehet, hogy elnyomtam...Vagy még is?:SS
Egyik barátnőm szerint be van kapcsolva a mobilinternet.
De nem látom, hogy be lenne kapcsolva.oO
Kérlek ha tudtok segítsetek!
2011. dec. 30. 18:34
11/14 anonim válasza:
Menj be a szolgáltatóhoz és tiltasd le az adatkapcsolatot. Addig amíg be nem mész vedd ki belőle a sim kártyát vagy kapcsold ki.
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben megoldódott a probléma letiltattam a mobil netet :D
Köszi a segítséget :)
2011. dec. 30. 21:04
13/14 anonim válasza:
Azért fura, hogy nem lehet a telefonon kikapcsolni
14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, eléggé.Olyan hülyén lett megoldva ez a telefon, hogy az hihetetlen.Minden egyes menübe bementem kutakodtam de sehol nem volt kikapcsolás lehetőség sehol.-.-Max a Wifinél de az be sem volt kapcsolva..
2011. dec. 30. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!