Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HELP! Nokia 5800. Ha kint...

HELP! Nokia 5800. Ha kint vagyok a hidegben, a kijelzön vizszintes sűrű csikok vannak és nem látszik semmi, viszont érzékeli a nyomkodást. A kijelzővel vagy az alaplappal próbálkozzak?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 23:22
 1/2 Brányi Bence válasza:

Mit akarsz próbálkozni? Otthon ilyen nem valószínű, hogy megbütykölhetnéd.

Mivel a jó hűtés még növeli is a gép teljesítményét, ezért gondolom nem annak van baja.

Viszont az 5800 TFT kijelzője végső soron egy LCD és a folyadékkristályos megoldás nem igazán szereti az extrém hőmérséklet-változást.

Elviheted a szervizbe, de szerintem azt fogják mondani, hogy ez nem rendeltetésszerű használat. A régi Nokia 5200-ás telefonom sem szerette a nagyon hideget.

Szóval szerintem tarts meleg helyen.

2011. dec. 20. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
2011. dec. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!