Milyen okostelefonok vannak 30000 ezer körül?
Figyelt kérdés
Ezek gondolom középkategóriások, igaz?
PL. ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, LG Optimus GT 540, Hauwei U8500 stb..
2011. dec. 29. 16:34
1/8 anonim válasza:
Ezeknél sokkal jobb t-mobilenál domino csomagban az új xperia mini 35000-ért.
31-ig ennyi az ára.
3/8 anonim válasza:
xperia mini-t válaszd , nekem holnap fog megjönni a teló, énis meglepődtem hogy a t-mobilnál ilyen olcsón adják! Mini pro-t akartam venni ami 62 000 de utánna megláttam hogy a mini csak 35 000 és hát egy qwerty bill. + előlapi kamera miatt nemveszem meg a pro-t ekkora árkülönbséggel ezért megrendeltem a minit!
4/8 anonim válasza:
Nokia-n kívül mást nem ismersz?
Már egy éve is azt írták a mobilarena tesztjén róla amit. A cikk címe mindent elárul...
5/8 anonim válasza:
Egyedül a Nokia gyárt jó telefonokat. A többiért nem szabad pénzt adni.
7/8 A kérdező kommentje:
A nokia valóban a legjobb, de az a baj hogy az nem gyárt androidos készülékeket, pedig nekem az android nagyon megtetszett, és csak olyat veszek :DD
2011. dec. 29. 20:48
8/8 anonim válasza:
"A nokia valóban a legjobb"
Már a c5-03 amit ajáénlottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!