Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Sony Ericsson Xperia Mini Pro telefonról? (fontos)
Szeretném megtudni hogy jó telefont veszek e meg(Sony Ericsson Xperia Mini pro) vagy sem.
Sok oldalt néztem és sokan írták hogy a SE az gyors és megbízható, és jó telefon a mini pro, videókat is néztem és ott is csak a jókat mondták róla.
De néztem egy videót és leírásokat és találtam 3 hibát(nem tudom hogy igaz-e vagy csak az a termék volt hibás)
az egyik videóban mondák hogy csak úgy lehet fellépni a netre ha ki van kapcsolva a pin kód kérését bekapcs kor.
A másik egy leírásban olvastam ott azt mondta hogy lötyög a képernyő.
A másik hibát is egy leírásban találtam ott azt írta hogy lötyög a QWERTY billentyű.
Remélem ez nem így van, és ha valakinek van vagy ismeri a telefont vagy ért hozzá azt kérem írja le hogy jó vagy rossz telefon.
Ez nem jó bolt.
Itt csak egy angol nyelvű telefont és egy töltöd adnak a csomagolásba.
tegnap 21:41
Nem a videót kell nézni, hanem a Megrendelés gomb mellett van egy ? jel és ott van leírva hogy mit adnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!