Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Sony Ericsson Xperia Mini Pro telefonról? (fontos)

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni hogy jó telefont veszek e meg(Sony Ericsson Xperia Mini pro) vagy sem.

Sok oldalt néztem és sokan írták hogy a SE az gyors és megbízható, és jó telefon a mini pro, videókat is néztem és ott is csak a jókat mondták róla.

De néztem egy videót és leírásokat és találtam 3 hibát(nem tudom hogy igaz-e vagy csak az a termék volt hibás)

az egyik videóban mondák hogy csak úgy lehet fellépni a netre ha ki van kapcsolva a pin kód kérését bekapcs kor.

A másik egy leírásban olvastam ott azt mondta hogy lötyög a képernyő.

A másik hibát is egy leírásban találtam ott azt írta hogy lötyög a QWERTY billentyű.

Remélem ez nem így van, és ha valakinek van vagy ismeri a telefont vagy ért hozzá azt kérem írja le hogy jó vagy rossz telefon.

2011. dec. 29. 16:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez nem jó bolt.

Itt csak egy angol nyelvű telefont és egy töltöd adnak a csomagolásba.

2011. dec. 29. 21:41
 12/14 anonim válasza:
a videón egy usb kábel, egy usb töltős adapter, egy füles, és egy akku van. mi más tartozék volna hozzá?
2011. dec. 29. 22:22
 13/14 anonim válasza:
[link] itt is van egy, ez is olcsóbb mint a telenor. független is.
2011. dec. 29. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:

tegnap 21:41

Nem a videót kell nézni, hanem a Megrendelés gomb mellett van egy ? jel és ott van leírva hogy mit adnak hozzá.

2011. dec. 30. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!