Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Sony Ericsson Xperia Mini Pro telefonról? (fontos)
Szeretném megtudni hogy jó telefont veszek e meg(Sony Ericsson Xperia Mini pro) vagy sem.
Sok oldalt néztem és sokan írták hogy a SE az gyors és megbízható, és jó telefon a mini pro, videókat is néztem és ott is csak a jókat mondták róla.
De néztem egy videót és leírásokat és találtam 3 hibát(nem tudom hogy igaz-e vagy csak az a termék volt hibás)
az egyik videóban mondák hogy csak úgy lehet fellépni a netre ha ki van kapcsolva a pin kód kérését bekapcs kor.
A másik egy leírásban olvastam ott azt mondta hogy lötyög a képernyő.
A másik hibát is egy leírásban találtam ott azt írta hogy lötyög a QWERTY billentyű.
Remélem ez nem így van, és ha valakinek van vagy ismeri a telefont vagy ért hozzá azt kérem írja le hogy jó vagy rossz telefon.
Ezek közül egyik sem igaz...
Talán még a harmadik lehetne igaz, de erről én nem hallottam eddig.
Auhusztus 31-e óta nálam semmilyen hiba sem merült fel, pedig elég masszívan nyúzom szegénykét :) Ha engem kibír az a telefon, akkor mindent :P
Szóval jó kis teló, gyors, jól össze van rakva, és SEHOL nem lötyög, az első meg úgy hülyeség, ahogy van.
Értem, Köszönöm a válaszokat.
Akkor a hibákról ennyit szerencsére, meg is veszem a telefon jövő hónap elején, mert szerintem is jó telefon, az aki meg a hibákat írta nem tudom honnan jött neki ez.
Meg is van az egyik aki írta a képernyő lötyögését, itt volt Gyakorikérdésekben.
"Nekem is Xperia Mini prom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyors, gyönyörű a kijelzője, a fizikai QWERTY is rendben van. Sokat tud, bár a vétel előtt meg kell nézni, h nem lötyög-e a képernyő. Nekem van egy kis holtjáték (másoknak állítólag több), ami picit zavaró, de egyébként egy nagyon jó kis telefon."
Szerintem is nagyon jó telefon, meg is fogom venni jövőre.
Nem túl nagy és erős :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!