Miért kell Gmail fiók az okostelefonokhoz?
Figyelt kérdés
Olvasom, hogy csak így mehetsz fel a marketre. De miért kapcsolja össze a telefonszámot a fiókkal, mi szüksége rá? Gondolom Android találmány.2011. dec. 29. 08:18
1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a gmail android nélkül is állandóan a telefonszámomra kíváncsi. Azzal próbálnak érvelni, hogy ha elveszne a jelszóm vagy feltörik a postafiókot, akkor tudjam igazolni magam. Ez nyilván kamu, csak minél több információt akarnak megtudni a felhasználókról, hogy a személyek azonosíthatók legyenek.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én is ettől tartok. Ha mobilt veszek: név, lakcím, személyi, adókártya kell, szóval teljesen beazonosítható és visszakereshető vagy. Mobilt megadni fiókhoz szerintem veszélyes egy kicsit.
2011. dec. 29. 08:42
3/8 anonim válasza:
Egy androidos telefont az átlag kb 10%-ban használnak telefonálásra. Az interneten pedig az email címed azonosít, nem a telefonszámod. Az tényleg kreténség, hogy a gmail követeli a telefonszámod, én ezért nem használom a webes felületet. Ha pedig telefonon nem tetszik a rendszer, töröld le a google programcsomagot. Én használtam úgy egy időben, ritka szar. :)
4/8 anonim válasza:
Nem egészen..
Megvettem Androidod telefonomat és 2 hétig még a régit használtam, azaz ebben még nem volt benne a SIM kártya, minden további nélkül mentem fel a Marketre egy gmail fiókkal.
5/8 anonim válasza:
"Ha mobilt veszek: név, lakcím, személyi, adókártya kell"
Ha ezen rágódsz vegyél használtan.
6/8 anonim válasza:
"Ha mobilt veszek: név, lakcím, személyi, adókártya kell"
Nem!
Shopban, nicknévvel, munkahelyi címre, előfizetés nélkül rendeltem, a T-Mobilnak fogalma sincs róla kinél van a telefon.
7/8 A kérdező kommentje:
Valamilyen telefonszámot csak megadtál. Hogyan adja át neked a futár?
2011. dec. 30. 07:15
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként meg okmányoknál hamis adatokat adtál meg. Ezen felül garancia is ugrott.
2011. dec. 30. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!