Samsung Galaxy Mini telefonról hogyan lehet eltávolítani gmail fiókot?
Figyelt kérdés
Hozzáadtam egy gmail címet, hogy az android marketen tudjak letölteni alkalmazásokat, de most szeretném eltávolítani. Igazából meg is találtam a beállításoknál, hogy hogyan lehet eltávolítani, de azt írja ki, h a fiók törlésével annak minden adatát törlöm a telefonról. Nem szeretném, hogy az alkalmazásokat is letörölje a gmail fiókkal együtt. Mit csináljak?2011. dec. 28. 23:09
1/4 anonim válasza:
Az elsődleges fiókot csak gyári visszaállítással tudod törölni. De akkor törlődik minden más is.
2/4 A kérdező kommentje:
óóóó nemár :( azokat az alkalmazásokat, amik a memóriakártyán vannak, meg tudom menteni? mert az sms-ek, híváslista nem érdekesek, a fájlok a memo kártyán vannak, szóval azokat nem vesztem el, egyedül az alkalmazások miatt aggódom...
2011. dec. 29. 22:58
3/4 anonim válasza:
A telepített alkalmazások mindenképp elvesznek. De le lehet menteni őket a kártyára. Így majd onnan újra tudod telepíteni őket. Marketről szedj le valamilyen app backup alkalmazást, ments le vele mindent, csináld meg a gyári visszaállítást és miután ez megvolt egy fájlkezelő segítségével (minin saját fájlok néven kéne lennie egynek) szépen vissza tudod majd pakolni őket.
4/4 A kérdező kommentje:
Letöltöttem 1 app backup programot, megnéztem és sikerült átmenteni az alkalmazásokat a memo kártyára. Megcsináltam a gyári visszaállításos izét...majd mikor a memóriakártyáról vissza akartam pakolni az alkalmazásokat azt írta ki h ,,a csomag elemzése során hiba történt" :/ O.o Szóval nem sikerült elmentenem őket. Szerintem a bénaságom miatt vmit elrontottam...mindegy azért köszönöm a segítséget:)
2011. dec. 30. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!