Miért merül le ilyen gyorsan az Iphone 4s-em?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy Iphone 4s készüléket,de 1 nap alatt teljesen lemerül és nem értem,hogy miért.Nem netezek és fényképezek sokat.Előre is köszönöm a válaszokat2011. dec. 28. 19:26
1/8 anonim válasza:
Ezzel járnak az ilyet telefonok.
2/8 anonim válasza:
mert az okostelók 1 nap alatt lemerülnek , ez van :D
3/8 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni,hogy csak értelmes válaszokat várnék,köszönöm.
2011. dec. 28. 19:37
4/8 anonim válasza:
Mert nagyon rossz telefon es 1 Ft-ot sem szabad erte adni.
5/8 anonim válasza:
Az okostelefonok nagyon hamar lemerülnek.
6/8 anonim válasza:
A többiek sem rosszindulatból írták, amit írtak. Ezek a telók sajnos ennyit bírnak (gondolj bele a hardverbe és a szolgáltatásokba, amiket nyújt). Itt a Mobilarena vonatkozó tesztje:
7/8 anonim válasza:
En masfel-2 ora alatt le tudom meriteni a iPhone-omat, amikor belemerulok a jo kis jatekba, siman leszopja a juice-t:) Rajottem, hogy amikor jatszok vagy videozok rajta egyszerubb, ha bedugom es hosszabbitot hasznalok, ami eler az agyig ;)
HongKongbol fillerekert rendeltem extra toltot hozza, igy van otthon, a cegben, a kocsiban, szinte mindenhol tolto, szoval nem gond ha lemerul!
8/8 anonim válasza:
Nekem is iPhone-om van és tényleg hamar merül..mondjuk én nagyon sokat játszom net stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!