Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace 4. 0?

Samsung Galaxy Ace 4. 0?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Ace-m 2.3.3-al rendelkezik, hogyan tudnám 4.0 Ice Cream Sandwich-re frissíteni? Ha jól tudom a 3-as verzió csak táblagépekre jó ugye?
2011. dec. 28. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

4.0 mégcsak galaxy nexuson van, és ace nem fogja megkapni

igen a hármas a tábla gépekre való

2011. dec. 28. 13:15
 2/11 A kérdező kommentje:

A Samsung Galaxy Ace is megkaphatja jövőre az Ice Cream Sandwich operációs rendszer verziót.

A SamsungMobileME twitter oldalán látható mondat váltotta ki azt a reményt, melynek teljesülésével a Samsung középkategóriás okoskészüléke is megkaphatja az ICS rendszert. A 2011-ben megjelent készülék így esélyes lehet arra, hogy jövő év közepétől már a friss Android rendszert futtassa. A hír nagy eséllyel igaz, viszont a végleges bejelentésről természetesen még írni fogunk.

[link]

2011. dec. 28. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Majd ha megkapja akkor ugyan úgy mint minden samsungot a kiessel tudod majd frissíteni. De én nem reménykednék benne annyira, hogy megkapja.

Ha meg nem bírod kivárni azt a jó hosszú időt amíg megjelenik (vagy bejelentik, hogy nem fogják), akkor kereshetsz 4.0-ás főzött romokat.

2011. dec. 28. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is reménykedek benne, hogy lesz ICS az Ace-re, de addig is felteheted a 2.3.5-öt akár Kies nélkül is (Beállítások/A telefon névjegye/Szoftverfrissítés). Sok apró hibát javítottak benne. :)
2011. dec. 28. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Bocsi h ide, de nekem valamiért nem megy ez a 2.3.5-ös frissítés, mert nincs samu fiókom, de viszont regisztrálni sem enged O.o valaki segítene?

egyébként én is nagyon örülnék a 4.0-ának :)

2011. dec. 29. 00:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Nos sikerült regizni, de azt írja, h nincs elérhető szoftverfrissítés és mielőtt még leszólna valaki 2.3.3-as androidom van!
2011. dec. 29. 02:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Én írtam a 2.3.5-ös frissítést. Gondolom szolgáltatófüggő a készüléked, ha nem enged frissíteni. Ez esetben várnod kell rá egy kicsit míg "optimalizálják" maguknak a szolgáltatók a 2.3.5-ös romot.
2011. dec. 29. 23:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Áhh.. Gondolhattam volna.. Köszi! Egyébként utánanéztem ennek a 4.0-ás frissítésnel egy angol Ace-es blogon ott azt írták, h törölték a twitter bejegyzést, ezért (szerintűk) már csak halvány esély van :/
2011. dec. 30. 04:24
 9/11 anonim válasza:

Ha samsung galaxy acet akarsz frissíteni android 4.0 ra és egyedül nem megy akk vagyél föl msn re és segítek!

jeffreethestar@hotmail.hu

Vagy vedd föl velem a kapcsolatot fbn Jeffree TheStar

2012. ápr. 1. 17:38
 10/11 crishlion válasza:
nekem is tudnál segíteni?
2012. júl. 11. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!