Samsung Galaxy Ace 4. 0?
4.0 mégcsak galaxy nexuson van, és ace nem fogja megkapni
igen a hármas a tábla gépekre való
A Samsung Galaxy Ace is megkaphatja jövőre az Ice Cream Sandwich operációs rendszer verziót.
A SamsungMobileME twitter oldalán látható mondat váltotta ki azt a reményt, melynek teljesülésével a Samsung középkategóriás okoskészüléke is megkaphatja az ICS rendszert. A 2011-ben megjelent készülék így esélyes lehet arra, hogy jövő év közepétől már a friss Android rendszert futtassa. A hír nagy eséllyel igaz, viszont a végleges bejelentésről természetesen még írni fogunk.
Majd ha megkapja akkor ugyan úgy mint minden samsungot a kiessel tudod majd frissíteni. De én nem reménykednék benne annyira, hogy megkapja.
Ha meg nem bírod kivárni azt a jó hosszú időt amíg megjelenik (vagy bejelentik, hogy nem fogják), akkor kereshetsz 4.0-ás főzött romokat.
Bocsi h ide, de nekem valamiért nem megy ez a 2.3.5-ös frissítés, mert nincs samu fiókom, de viszont regisztrálni sem enged O.o valaki segítene?
egyébként én is nagyon örülnék a 4.0-ának :)
Ha samsung galaxy acet akarsz frissíteni android 4.0 ra és egyedül nem megy akk vagyél föl msn re és segítek!
jeffreethestar@hotmail.hu
Vagy vedd föl velem a kapcsolatot fbn Jeffree TheStar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!