Miért húzzák ennyire le a Samsung Galaxy Ace-t? Van akinek ilyen van és azzal együtt azt mondja, hogy szar?
Szerintem teljesen jó kis telefon, semmi probléma nincs vele.
(halascsávó ne írj köszi)
Nagyon jó telefon, megvan már régóta és sosem csalódtam benne.
Régen a neten egyébként csak jó cikkeket lehetett róla olvasni..
Akkor menj máshova olvasni.
Ez nem fórum.
Mert van nála jobb is.
Oké, hogy nincs vele baj, de csak azért, mert nincs viszonyítási alapod.
Mi az h ez nem fórum ne itt olvassak ? te hülye vagy vagy mi van ?:D:D:/
Akkor sem kéne lehúzni...Ha valaki kérdezi hogy milyen ez a telefon mert ezt nézte ki és szeretné megvenni, akkor miért kell rögtön lefikázni és ajánlani helyette a SonyEricson Xperia mini-t ?-.-
"akkor miért kell rögtön lefikázni és ajánlani helyette a SonyEricson Xperia mini-t ?"
Mert az xperia mini azt leszámítva, hogy kisebb a kijelzője minden másban jobb nála...
Azt azért vedd figyelembe, hogy az ace már 1 éves modell és már kissé kezd eljárni felette az idő.
De nem csak az xperia mini, a sony live is jobb nála, de még akad néhány teló ami jobb és az ár is hasonló, pl. motorola defy stb.
Nekem volt ace-m közel 7 hónapig. Erős tulzás, hogy olyan nagyon jó.
Lecseréltem az említett xperia mini-re 2 hónapja. Hiába kisebb a kijelzője, azért igencsak alázza a mini.
A kijelzőméretet pedig 2-3 nap után megszoktam.
Akármilyen jó is az ace, a minivel az armv7-es proci miatt sose fogja a versenyt felvenni.
HD videófelvételről, flash támogatásról, hivatalos android 4.0-ról stb már nem is szólva...
Nem xar, csak már nem egy mai kiadású telefon és kezd kissé elavulttá válni. Vagy mit gondoltál, hogy ez a telefon a többi telóhoz hasonlóan nem fog sose elavulni?
Gondolom néhány válaszoló jót akar a kérdezőnek amikor az általad említett xperia mini-t ajánlja vagy említi.
Hardveresen sokkal jobb az ace-nél, csak a kisebb kijelző lehet a hátránya.
Azt meg majd a kérdező eldönti, hogy akar-e ilyen kompromisszumot kötni, hogy inkább a kisebb kijelzőt és a sokkal jobb hardvert választja.
Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!